• Ajaton pyöreä peili
  • Integroitu LED-valaistus
  • Ajatonta ruotsalaista muotoilua KAILAlta

KAILA Peili LED 40 cm Ø

  • Ajaton pyöreä peili
  • Integroitu LED-valaistus
  • Ajatonta ruotsalaista muotoilua KAILAlta
159.50 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Peilityyppi
Seinäpeilit
Peilin pinta-ala
40 cm Ø
Seinäkiinnitys
Kyllä
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä

Merkki: KAILA

Tämä pyöreä kylpyhuoneen peili klassiseen malliin kuuluu ruotsalaiseen KAILA-mallistoon. Peilin takaosassa on sisäänrakennettu himmennettävä valaistus, jonka lämpimän valkoinen sävy vastaa 3000 Kelvinastetta. Valaistuksen voimakkuutta voi säätää painamalla säätönappia muutaman sekunnin ajan ja viimeksi säädetty voimakkuus jää peilin muistiin. LED-valaistus on energiaa säästävää ja heijastaa ympärilleen tasaisen ja luonnollisen tuntuisen valon.

Peili on hyväksytty kylpyhuonekäyttöön mutta sen ajaton ja tyylikäs muotoilu soveltuu myös kodin muihin huoneisiin. Peilin halkaisija on 40 cm ja syvyys ainoastaan 3 cm. Peili on varustettu seinäkiinnikkeillä. Peili on tarkoitettu kiinteään asennukseen ja liitettäväksi valonkatkaisijaan.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka panostaa hyvännäköisiin ja edullisiin sisustuselementteihin. Ruotsalaista tyylikästä muotoilua moderniin kotiin.

Peilin valaistus muodostuu LED-diodeista. Valonlähteitä ei voi vaihtaa, mutta niiden kestävyys vastaa tuotteen käyttöikää. 50 000 käyttötunnin jälkeen valaistuksen voimakkuuden arvioidaan laskevaksi 50% alkuperäisestä.

Sku: 51047737
 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Kirjoita tuotearvostelu