• Pyöreä peili nahkaisella ripustuksella
  • Trendikäs teollinen muotoilu
  • Lämmin valkoinen valo 3000K>
4.0 1

KAILA Peili Musta LED 60 cm Ø

  • Pyöreä peili nahkaisella ripustuksella
  • Trendikäs teollinen muotoilu
  • Lämmin valkoinen valo 3000K>
221.61 € 249.00 €
Säästösi 27.39 € (-11%)

(1 arvostelut)
BLACK WEEK! Säästösi 11%
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Syvyys
3 cm
Väri
Musta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Lumen
1560
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
60 cm ø
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys
Kyllä
Watt
21
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä
Paino
5270 g

Merkki: KAILA

Tässä mustasävyisessä trendikkäässä peilissä on teollisen muotoilun makua. Peilin halkaisija on 60 cm ja siinä on mustanruskea nahkaremmiripustus. Pyöreää reunaa kiertää integroitu LED-valaistus, joka luo lämpimän, 3000 K valkoisen valon. Valon voimakkuutta voi säätää painamalla sen vesitiivistä kosketusnäppäintä muutaman sekunnin ajan. Peilissä on muistitoiminto, joka tallentaa viimeisimmän säädön seuraavalle käyttökerralle. Näin näet itsesi aina hyvässä valossa! Peili on hyväksytty kylpyhuonekäyttöön, mutta se on kaunis sisustuselementti mille tahansa kotisi seinälle! Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja liitettäväksi valokatkaisimeen. Jotta peili toimisi oikein, tulee se yhdistää tavalliseen sähkökatkaisijaan, ei himmentimeen.

Peili on merkkiä KAILA – uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka keskittyy tyylikkääseen muotoiluun ja korkeaan laatuun. KAILAn konsepti perustuu skandinaaviseen klassiseen muotoiluun, jonka ominaispiirteinä ovat minimalismi, eleganssi ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustuselementtejä moderniin kotiin kohtuulliseen hintaan.

Peilin valaistus muodostuu niin kutsutuista hohtodiodeista tai ledeistä. Lamppuja ei voi vaihtaa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän noin 50% alkuperäisestä voimakkuudesta. Peili on tarkoitettu kiinteään seinäasennukseen.

Sku: 51044786
 

Muista myös

  • - 11%
  • - 11%

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Timo

Peili on kyllä kaunis, ei liian "kylpyhuone" mallinen vaan rennompi. Ainut miinus on tuo valon sävy (saisi olla 4000K) T. Timppa

2021-10-07

Kirjoita tuotearvostelu