• Pyöreä peili nahkaisella ripustuksella
  • Trendikäs teollinen muotoilu
  • Lämmin valkoinen valo 3000K>
4.0 1

KAILA Peili Musta LED 60 cm Ø

  • Pyöreä peili nahkaisella ripustuksella
  • Trendikäs teollinen muotoilu
  • Lämmin valkoinen valo 3000K>
249.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Syvyys
3 cm
Väri 
Musta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Lumen
1560
Materiaali 
Metalli
Peilin pinta-ala
59,6 cm Ø
Koko
60 cm Ø
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys 
Kyllä
Watt
21
Ulkomitat 
60 cm Ø
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä
Paino 
5270 g

Tässä mustasävyisessä trendikkäässä peilissä on teollisen muotoilun makua. Peilin halkaisija on 60 cm ja siinä on mustanruskea nahkaremmiripustus. Pyöreää reunaa kiertää integroitu LED-valaistus, joka luo lämpimän, 3000 K valkoisen valon. Valon voimakkuutta voi säätää painamalla sen vesitiivistä kosketusnäppäintä muutaman sekunnin ajan. Peilissä on muistitoiminto, joka tallentaa viimeisimmän säädön seuraavalle käyttökerralle. Näin näet itsesi aina hyvässä valossa! Peili on hyväksytty kylpyhuonekäyttöön, mutta se on kaunis sisustuselementti mille tahansa kotisi seinälle! Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja liitettäväksi valokatkaisimeen. Jotta peili toimisi oikein, tulee se yhdistää tavalliseen sähkökatkaisijaan, ei himmentimeen.

Peili on merkkiä KAILA – uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka keskittyy tyylikkääseen muotoiluun ja korkeaan laatuun. KAILAn konsepti perustuu skandinaaviseen klassiseen muotoiluun, jonka ominaispiirteinä ovat minimalismi, eleganssi ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustuselementtejä moderniin kotiin kohtuulliseen hintaan.

Peilin valaistus muodostuu niin kutsutuista hohtodiodeista tai ledeistä. Lamppuja ei voi vaihtaa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän noin 50% alkuperäisestä voimakkuudesta. Peili on tarkoitettu kiinteään seinäasennukseen.

Sku:
51044786

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.