• Ovaalin muotoinen peili ruusukullan värisellä lasilla
  • Tyylikäs ruotsalainen design-peili merkiltä KAILA
  • Pehmeä ja elegantti profiili

KAILA Peili Oval Rose Gold 50x100 cm

  • Ovaalin muotoinen peili ruusukullan värisellä lasilla
  • Tyylikäs ruotsalainen design-peili merkiltä KAILA
  • Pehmeä ja elegantti profiili
74.95 €
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Väri
Kultainen
Peililasin väri 
Punakulta
Peilityyppi
Seinäpeilit
Peilin pinta-ala
50x100 cm
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys
Kyllä
Paino
3630 g

Tällainen ovaalin muotoinen peili – tyylikkäällä ja modernilla designilla – toimii kotisi sisustuksessa todella trendikkäänä yksityiskohtana! Peili on erittäin ohut eikä siinä ole kehystä, ja nämä ominaisuudet yhdessä peilin pehmeän ovaalin muodon kanssa tekevät seinäpeilistä hyvin koristeellisen ja elegantin. Lisäksi peililasi on sävytetty tyylikkäällä ruusukullan sävyllä, mikä vahvistaa entisestään peilin trendikästä ilmettä.

Tätä peiliä on saatavilla useassa eri koossa, ja juuri tämän version mitat ovat 50x100 cm. Todella käytännöllinen koko esimerkiksi peiliksi eteiseen, makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Mihin tahansa peilin ripustatkin, valitse sille paikka, jossa se on hyvin esillä ja jossa sen koristeellisuus pääsee oikeuksiinsa!

KAILA on uusi ruotsalainen tavaramerkki jonka fookuksessa on ruotsalainen muotoilu ja laatu. Heidän konseptinsa perustuu ruotsalaiseen klassiseen muotoilutyyliin, johon kuuluu minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus - mutta modernilla twistillä. KAILA tarjoaa upeita sisustusyksityiskohtia kohtuullisen hintaan moderniin kotiin.

Sku:
51044150

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.