• Käytännöllinen suorakulmainen kylpyhuoneen peili
  • Reunoilla integroitu himmennettävä LED-valaistus
  • Eleganttia ruotsalaista muotoilua KAILA:lta

KAILA Peili Rectangle II LED 60x80 cm

  • Käytännöllinen suorakulmainen kylpyhuoneen peili
  • Reunoilla integroitu himmennettävä LED-valaistus
  • Eleganttia ruotsalaista muotoilua KAILA:lta
219.50 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Määrittely

Syvyys
3 cm
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Peilin pinta-ala
60x80 cm
Ripustus 
Pystysuoraan & Vaakasuoraan
Seinäkiinnitys
Kyllä
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

Tämä tyylikäs suorakulmainen peili kuuluu ruotsalaisen KAILA-tuotemerkkisarjaan. Peilin reunoja kehystää integroitu LED-valaistus, joka luo miellyttävän lämpimänvalkoisen 3000 K valon. Valaistus on himmennettävissä ja se ohjataan vesitiiviin kosketusnapin avulla. Valon voimakkuus säädetään toivomalle tasolle pitämällä sormea kosketusnapin päällä. Viimeisin säätö latautuu peilin muistiin ja kun käytät peiliä seuraavan kerran on valaistus juuri sopiva sinulle!

Tämän ajattoman mallisen kylpyhuoneen peilin syvyys on ainoastaan 3 cm ja sen mitat ovat 60x80 cm. Peilissä on seinäkiinnitys jolla voit ripustaa sen joko vaaka- tai pystysuoraan. Peili on hyväksytty kylpyhuonekäyttöön, mutta se toimii ihan yhtä hyvin meikkipeilinä. Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja liitettäväksi valokatkaisimeen.

Peili on merkkiä KAILA, uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka panostaa laatuun ja pelkistettyyn designiin. KAILAn suunnittelu perustuu klassiseen skandinaaviseen muotoiluun, jonka ominaispiirteinä ovat minimalismi, eleganssi ja toimivuus – modernilla otteella. Tuotemerkki tarjoaa kauniita sisustuselementtejä moderniin kotiin kohtuulliseen hintaan.

Peilin valaistus muodostuu niin kutsutuista hohtodiodeista tai ledeistä. Lamppuja ei voi vaihtaa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän noin 50% alkuperäisestä voimakkuudesta. Peili on tarkoitettu kiinteään seinäasennukseen.Sku: 51044816
0
0

Arvostelut

Kirjoita tuotearvostelu