• Kaunis ja käytännöllinen kylpyhuoneen peili
  • Integroitu LED-valaistus i 3000K
  • Klassista ruotsalaista muotoilua KAILA:lta

KAILA Peili Rectangle LED 60x80 cm

  • Kaunis ja käytännöllinen kylpyhuoneen peili
  • Integroitu LED-valaistus i 3000K
  • Klassista ruotsalaista muotoilua KAILA:lta
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Syvyys
3 cm
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Lumen
2415
Peilin pinta-ala
60x80 cm
Koko
60x80 cm
Ripustus 
Pystysuoraan & Vaakasuoraan
Seinäkiinnitys 
Kyllä
Watt
31
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä
Paino 
7700 g

Tämä on klassinen suorakulmainen kylpyhuoneen peili, jonka mitat ovat 80x60 cm ja syvyys ainoastaan 3 cm. Peilin seinäkiinnitys mahdollistaa sen ripustamisen sekä vaaka- että pystysuoraan. Peilin ulkoreunan sisäpuolelle on integroitu himmennettävä LED-valaistus, jonka voi säätää näytön vesitiiviin kosketusnäppäimen avulla. Valo luo lämpimänvalkoisen 3000 K kajon peilin takaosaan, josta heijastuu kaunis hehku heijastettavaan kohteeseen. LED on energiaa säästävä, tasaisen luonnollinen valonlähde, joka on oiva ominaisuus kylpyhuoneen peilille.

Peili on hyväksytty kylpyhuonekäyttöön, mutta sen ajaton ja klassinen muotoilu soveltuu mille tahansa kodin seinälle. Vaikkapa meikkipeiliksi. Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja liitettäväksi valokatkaisimeen. Jotta peili toimisi oikein, tulee se yhdistää tavalliseen sähkökatkaisijaan, ei himmentimeen.

Peili on ruotsalaisen KAILAn tuotantoa. KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka panostaa kauniisiin sisustuselementteihin ja tuo pelkistettyä skandinaavista tyyliä moderniin kotiin kohtuulliseen hintaan.

Peilin valaistus muodostuu niin kutsutuista hohtodiodeista tai ledeistä. Lamppuja ei voi vaihtaa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän noin 50% alkuperäisestä voimakkuudesta. Peili on tarkoitettu kiinteään seinäasennukseen.

Sku:
51044780

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.