• Suorakulmainen peili pyöristetyillä reunoilla
  • Himmennettävä LED-valaistus 3000K
  • Eleganttia ruotsalaista muotoilua KAILA:lta

KAILA Peili Soft Edges II LED 60x80 cm

  • Suorakulmainen peili pyöristetyillä reunoilla
  • Himmennettävä LED-valaistus 3000K
  • Eleganttia ruotsalaista muotoilua KAILA:lta
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Syvyys
3 cm
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Lumen
2415
Peilin pinta-ala
60x80 cm
Koko
60x80 cm
Ripustus 
Pystysuoraan & Vaakasuoraan
Seinäkiinnitys
Kyllä
Watt
31
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä
Paino
7600 g

Tämä on elegantti kylpyhuoneen peili ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. Peilissä on sulavat reunat, joita pitkin on integroitu LED-valaistus kehystämään peilipintaa tyylikkäästi. Valaistus on himmennettävä ja luo luonnollisen tasaisen 3000 K lämpimänvalkoisen valon. Valon voi helposti säätää kosketusnäppäintä painamalla muutaman sekunnin ajan riippuen toivotusta valon voimakkuudesta. Peilissä on muistitoiminto, joka tallentaa viimeisimmän valosäädön seuraavaan käyttökertaan.

Peilin mitat ovat 60x80 cm ja sen voi ripustaa joko vaaka- tai pystysuoraan. Peili on hyväksytty kylpyhuonekäyttöön, on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja liitettäväksi valokatkaisimeen. Jotta peili toimisi oikein, tulee se yhdistää tavalliseen sähkökatkaisijaan, ei himmentimeen.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka panostaa kauniisiin sisustuselementteihin ja tuo pelkistettyä skandinaavista tyyliä moderniin kotiin kohtuulliseen hintaan.

Peilin valaistus muodostuu niin kutsutuista hohtodiodeista tai ledeistä. Lamppuja ei voi vaihtaa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän noin 50% alkuperäisestä voimakkuudesta. Peili on tarkoitettu kiinteään seinäasennukseen.

Sku:
51044782

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.