• Elegantti kylpyhuoneen peili sulavilla reunoilla
  • Voidaan ripustaa sekä vaaka, että pystysuoraan
  • Himmennettävä LED-valaistus 3000K

KAILA Peili Soft Edges LED 50x70 cm

  • Elegantti kylpyhuoneen peili sulavilla reunoilla
  • Voidaan ripustaa sekä vaaka, että pystysuoraan
  • Himmennettävä LED-valaistus 3000K
199.00 €
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Syvyys
3 cm
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Lumen
2021
Peilin pinta-ala
50x70 cm
Koko
50x70 cm
Ripustus 
Pystysuoraan & Vaakasuoraan
Seinäkiinnitys 
Kyllä
Watt
27
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä
Paino 
614 g

Tässä KAILAn suorakulmaisessa ja 50x70 cm kylpyhuoneen peilissä on kauniin sulavat reunat. Peilissä on integroitu LED-valaistus, joka valaisee peilin taustaa ja luo kauniin kajon heijastettavaan kohteeseen. Valaistuksella on 3000 K lämpimänvalkoinen valo, joka soveltuu oivasti esimerkiksi meikkaamiseen. Valon voimakkuutta voi säätää koskettamalla näytön vesitiivistä näppäintä muutaman sekunnin ajan. Peilissä on muistitoiminto, joka tallentaa peilin viimeisimmän valosäädön seuraavaan käyttökertaan.

Tyylikäs kylpyhuoneen peili on ainoastaan 3 cm syvä ja sen mitat ovat 50x70 cm. Seinäkiinnitys mahdollistaa sen ripustamisen vaaka- tai pystysuoraan. Peilin himmennettävä valaistus ja sen sulavat linjat tuovat huoneeseen lämpimän ja seesteisen tunnelman. Peili on hyväksytty kylpyhuonekäyttöön. Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja liitettäväksi valokatkaisimeen. Jotta peili toimisi oikein, tulee se yhdistää tavalliseen sähkökatkaisijaan, ei himmentimeen.

Tämä kylpyhuoneen peili kuuluu ruotsalaisen KAILA-tuotemerkkiperheeseen. KAILAn sisustuselementtejä erottavat niiden skandinaavisen suunnittelun ominaispiirteet – minimalismi, eleganssi ja toimivuus laadukkaasti toteutettuina.

Peilin valaistus muodostuu niin kutsutuista hohtodiodeista tai ledeistä. Lamppuja ei voi vaihtaa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän noin 50% alkuperäisestä voimakkuudesta. Peili on tarkoitettu kiinteään seinäasennukseen.

Sku:
51044783

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.