Loppuunmyyty varastosta. Lisää tähän sähköpostiosoitteesi niin saat viestin heti kun tuote on taas varastossa

  • Tyylikäs kylpyhuoneen peili KAILA:lta
  • Integroitu himmennettävä LED-valaistus
  • Suorakulmainen pyöristetyillä reunoilla

KAILA Peili Soft Edges LED 60x80 cm

  • Tyylikäs kylpyhuoneen peili KAILA:lta
  • Integroitu himmennettävä LED-valaistus
  • Suorakulmainen pyöristetyillä reunoilla
229.50 €

Syvyys
3 cm
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000K
Valonlähde
LED
Peilin pinta-ala
60x80 cm
Ripustus 
Pystysuoraan & Vaakasuoraan
Paino (gramma)
7600
Seinäkiinnitys
Kyllä
Hyväksytty kylpyhuonekäyttöön
Kyllä

Merkki: KAILA

Tässä suorakulmaisessa, sulavareunaisessa ja pyöreäkulmaisessa peilissä on ajaton muotoilu. Sen takaosaan asennettu LED-valaistus luo kauniin, 3000 K lämpimänvalkoisen kajon heijastettavaan kohteeseen. Valo on himmennettävä ja sen voimakkuutta voi säättää kosketusnäppäintä painamalla muutaman sekunnin ajan. Peilin muistitoiminto tallentaa viimeisemmän asetuksen seuraavaan käyttökertaan. Peili on hyväksytty kylpyhuonekäyttöön. Peili on tarkoitettu kiinteään sähköverkkoasennukseen ja liitettäväksi valokatkaisimeen.

Elegantin kylpyhuoneen peilin syvyys on ainoastaan 3 cm ja sen mitat ovat 60x80 cm. Sen seinäkiinnitys mahdollistaa peilin ripustamisen sekä vaaka- että pystysuoraan. Himmennettävä valaistus ja peilin sulavat linjat tuovat lämpimän ja seesteisen tunnelman huoneeseen.

Tämä kylpyhuoneen peili kuuluu KAILAn tuotemerkkiperheeseen. KAILAn sisustuselementtejä erottavat niiden skandinaavisen suunnittelun ominaispiirteet – minimalismi, eleganssi ja toimivuus laadukkaasti toteutettuina.

Peilin valaistus muodostuu niin kutsutuista hohtodiodeista tai ledeistä. Lamppuja ei voi vaihtaa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän noin 50% alkuperäisestä voimakkuudesta. Peili on tarkoitettu kiinteään seinäasennukseen.

Sku: 51044781
 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Kirjoita tuotearvostelu