• Pyöreä peili harmaansävyisellä peililasilla
  • Hienoa ruotsalaista muotoilua KAILA:lta
  • Upea korostus

KAILA Pyöreä Peili Smoked Grey 60 cm Ø

  • Pyöreä peili harmaansävyisellä peililasilla
  • Hienoa ruotsalaista muotoilua KAILA:lta
  • Upea korostus
46.95 €
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Syvyys
4 mm
Väri 
Harmaa
Peililasin väri 
Harmaa
Peilityyppi
Seinäpeilit
Peilin pinta-ala
60 cm Ø
Koko
60 cm Ø
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys 
Kyllä
Paino 
2610 g

KAILA Pyöreä Peili Smoked Grey on trendikäs pyöreä peili tyylikkäällä, harmaaksi sävytetyllä peililasilla. Peili on lisäksi huomattavan ohut eikä siinä ole lainkaan kehystä, mikä tuo peiliin elegantin ja siron ilmeen. Tämä pelkistetty design yhdessä sävytetyn peililasin kanssa aikaansaa modernin ja huomiota herättävän peilin, jonka profiili on elegantti ja hienostunut.

Tätä koristeellista seinäpeiliä on saatavilla useassa eri koossa, ja tämä versio on halkaisijaltaan 80 cm. Sijoita peili paikkaan, johon haluat luoda tilavuuden tuntua ja aikaansaada sekä käytännöllisyyttä että eleganssia – esimerkiksi eteiseen, olohuoneeseen tai sisustuksen trendikkääksi yksityiskohdaksi ruokailutilaasi.

KAILA on uusi ruotsalainen tavaramerkki jonka fookuksessa on ruotsalainen muotoilu ja laatu. Heidän konseptinsa perustuu ruotsalaiseen klassiseen muotoilutyyliin, johon kuuluu minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus - mutta modernilla twistillä. KAILA tarjoaa upeita sisustusyksityiskohtia kohtuullisen hintaan moderniin kotiin.

Sku:
51044135

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.