• Pyöreä peili, jossa syvä kehys kullanväristä metallia
  • Tyylikästä ruotsalaista designia KAILA-tuotemerkiltä
  • Elegantti ja moderni profiili

KAILA Round Mirror - Edge Gold 100 cm Ø

  • Pyöreä peili, jossa syvä kehys kullanväristä metallia
  • Tyylikästä ruotsalaista designia KAILA-tuotemerkiltä
  • Elegantti ja moderni profiili
279.00 €
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Syvyys
4 cm
Väri
Kultainen
Peililasin väri 
Väritön
Materiaali
Metalli
Peilityyppi
Seinäpeilit
Peilin pinta-ala
100 cm Ø
Koko
100 cm Ø
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys
Kyllä
Paino
14900 g

Pyöreä peili tyylikästä ruotsalaista designia metallikehyksellä, jossa on kaunis kullanvärinen viimeistely. Kehys on harjattu pinnaltaan, mikä tuo kauniiseen kullanväriin hieman mattapintaisemman ilmeen. Kehys on lisäksi trendikkään ohut sekä – koosta riippuen – syvyydeltään 30–40 mm, minkä ansiosta peili tulee hieman ulospäin seinästä ja luo vaikuttavan 3D-efektin. Kehyksen syvyys luo myös peiliin aidon ja jykevän tunnun samalla, kun se säilyttää minimalistisen ilmeensä.

KAILA Round Mirror Edge Gold -peiliä on saatavilla useassa eri koossa, ja tämän version halkaisija on 100 cm. Peilin taustapuoli on varustettu kahdella seinäkiinnikkeellä, joiden avulla peili kiinnittyy seinälle helposti ja vakaasti. Yhteensopivat ruuvit ja tulpat toimitetaan mukana.

Peili tulee merkiltä KAILA – uudelta ruotsalaiselta tuotemerkiltä, jonka fokuksena on tyylikäs design ja laatu. Heidän konseptinsa perustuu klassiseen ruotsalaiseen design-suuntaukseen, jolle tunnusomaista ovat minimalismi, eleganssi ja käytännöllisyys – modernilla otteella. KAILA tarjoaa moderneihin koteihin tyylikkäitä sisustuselementtejä kohtuullisin hinnoin.

Koska jokainen tämmöinen peili on ainutlaatuinen, niin kaikki eivät ole ihan samannäköisiä. Joissain peileissä voi olla kehyksessä pieni rako, joka näissä tapauksissa antaa tälle tyylikkäälle seinäpeilille enemmän rustiikin ilmeen ja lisää vielä luonnetta!

Sku:
51044687

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.