• Upea seinäpeili
  • Tanskalaista muotoilua
  • Ylellinen

KAILA Round Mirror - Thin Brass 80 cm Ø

  • Upea seinäpeili
  • Tanskalaista muotoilua
  • Ylellinen
179.50 €
(2 arvostelut)
Valitse koko:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Määrittely

Syvyys
5 mm
Väri
Messinki
Peililasin väri 
Väritön
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
80 cm ø
Paino (gramma)
5300
Seinäkiinnitys
Kyllä

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

Jersey Messinki on pyöreä ja hyvin koristeellinen peili joka voi tuoda tilan ja kodikkuuden tunnetta melkein mihin huoneeseen tahansa. Messinginvärinen kehys on oikein ohut ja se tekee peilistä tyylikkään. Peilin voi ripustaa yksin seinälle tai yhdessä toisten kauniiden sisustusesineitten kanssa.

Koska jokainen tämmöinen peili on ainutlaatuinen, niin kaikki eivät ole ihan samannäköisiä. Joissain peileissä voi olla kehyksessä pieni rako, joka näissä tapauksissa antaa tälle tyylikkäälle seinäpeilille enemmän rustiikin ilmeen ja lisää vielä luonnetta!

Tämä pyöreä peili tulee tanskalaisesta House Nordic ja on saatavilla monessa eri koossa, joista tällä on 80 cm halkaisija.Sku: 51037960
0
0

Arvostelut

Anna-Maria

Olen erittäin tyytyväinen ostoksiini teiltä Kolme Jersey-sarjan peiliä, kaksi 80 cm ja yksi 60 cm. Aivan kuten kuvittelin, peilit ovat ajattomia ja erittäin tyylikkäitä, mukava yksityiskohta olohuoneessa, eteisessä ja makuuhuoneessa.

2021-02-14
Sidsel

Peili on kaunis. Tuote toimitettiin nopeasti. Ainoa asia on, että messinkiliuska voisi olla muutaman mm paksumpi. Se näyttää joka tapauksessa hyvältä eteisessämme.

2020-01-13

Kirjoita tuotearvostelu