Kasvit

(294)

Alta löydät kasviaiheiset julisteemme ja niiden joukossa on tarjolla kasveja kaikissa mahdollisissa tyyleissä – retro, romanttinen, koristeellinen, moderni ja tyylikäs, trendikäs ja hippimäinen. Valitse vain tarjolla olevien mallien joukosta juuri sinua kiehtovin malli. Tai mikset hankkisi heti kerralla useamman julisteen kotisi eri huoneita koristamaan?

Lopputulos on hieno, kun sekoitat useamman kasviaiheisen julisteen samalla seinälle, mutta ne toimivat yhtä lailla myös yksittäin. Katso valikoimamme alta ja valitse sieltä omat suosikkisi. Tuleeko julisteeseesi taulunkehys vai ei lainkaan kehystä? Jos haluat julisteeseen kehyksen, minkälainen taulunkehys ja ripustustapa ovat eniten sinun mieleesi? Sen tiedät vain sinä.

Aihe
Väri
Suunta
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Aihe
  • Väri
  • Suunta
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 294 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 294 tuotteet

  Kasviaiheiset julisteet

  Tiedämme, että monet julisteet välittävät paljon ihania ja positiivisia tunteita ja tarkoitamme etenkin sitä hetkeä, jolloin se täydellinen juliste, täydelliset kehykset tai muu sisustustavara löytyy. Monet rakastavat erityisesti klassisia kasviaiheisia julisteita ja tauluja ja tiedämme, että ne ilahduttavat monen kotia!

  Meillä on tietenkin laaja valikoima ihania vaihtoehtoja, etenkin mitä tulee juuri tauluihin, joissa on kasveja ja kukkia, koska tiedämme, että se on hyvin monen suosikki. Meillä on erittäin monipuolinen valikoima, jotta jokainen löytäisi oman suosikin, joten tutustu tarjontaan ja löydä uusi upea kasviaiheinen taulu!

  Meillä on kaikki mahdolliset kasvit ja kukat!

  Oletko pohtinut retrohenkistä kukkajulistetta? Silloin olet löytänyt oikeaan paikkaan! Meillä on tietenkin monia hienoja vaihtoehtoja! Vai onko moderni juliste, jossa on kukkia ja kasveja, enemmän sinun makuusi? Niitä löydät tietenkin myös meiltä! Onko tyylisi enemmän tyylikäs ja raikas, mutta rakastat kasviaiheisia tauluja? Ne löytyvät myös laajasta valikoimastamme. Riippumatta minkä tyylistä kasviaiheista julistetta etsit, tulet varmasti löytämään haluamasi meiltä.

  Me tarjoamme mielellämme jotain kaikille ja siksi meillä onkin erittäin laaja valikoima, jossa on paljon eri tyylisiä tuotteita, jotta jokainen löytäisi oman suosikin. Tämä näkyy etenkin kasviaiheisten julistevalikoimasta, jossa on paljon upeita vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin! Meistä on hienoa, että voimme tarjota jokaiselle maailman, jossa on kauniita, siistejä, trendikkäitä, klassisia ja tyylikkäitä julisteita. Meillä on jotain kaikille!

  Luo ihana kukallinen tauluseinä!

  On täydellistä, että me voimme tarjota upeat julisteet jokaiseen kotiin, joista voit nauttia pitkään. Tiedämme, että tauluseinät ovat tänä päivänä erityisen suosittuja ja mikä olisi kauniimpaa kuin tauluseinä, jossa on kukkia ja viherkasveja! Voimme jo kuvitella, kuinka upealta se näyttää. Oletko sinäkin valmis kokeilemaan?

  Mikä on erityisen hauskaa tauluseinissä on se, että ne sopivat kaikkialle. Jokaiselle voi olla oma tauluseinä kotona ja tauluseinät ovat usein hyvin ainutlaatuisia, koska jokaisella on oma tyylinsä ja oma tapa yhdistellä eri tyylejä. Ehkä sinulla on suuri tyhjä seinä kotona, josta tulisi täydellinen tauluseinä? Vai löytyykö tyhjää seinätilaa kodin jokaisesta huoneesta? Riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen olet julisteita etsimässä, voit olla varma, että löydät etsimäsi meiltä!

  Jos koet, että kotona on hieman tyhjää ja haluat uutta ilmettä sisustukseen, on täydellinen idea valita tauluja, joissa on kukkia ja kasveja. Ne ovat paitsi uskomattoman kauniita, mutta myös saatavana monessa eri sävyssä ja lukuisissa eri tyyleissä. Kasviaiheiset taulut luovat myös täysin ainutlaatuisen dynamiikan, joka onnistuu vain tämän tyylisissä kuvissa. Inspiroidu kauniista kuvista ja muista hankkia myös muutama viherkasvi upean tauluseinän pariksi!

  Kaipaatko inspiraatiota?

  Jos olet eksynyt meille, koska kaipaat inspiraatiota kodin sisustukseen olet ehdottomasti oikeassa paikassa! Meiltä saat varmasti paljon inspiraatiota ja uusia sisustusideoita, kun selaat kauniita sisustustuotteita. Voit myös nähdä, miltä julisteet näyttävät niin sanotusti oikeassa elämässä eli kun ne on kiinnitetty seinään. Tämä helpottaa oman sisustuksen suunnittelua ja voit olla varma, että olet tyytyväinen valitsemaasi tuotteeseen!

  Jotta saat kuvan siitä, miltä kasviaiheiset julisteet ja taulut näyttävät, kun ne on kiinnitetty seinälle, ei ole vaikeampaa kuin klikata julisteiden kuvia. Silloin näet, miltä kukin kuva näyttää seinälle kiinnitettynä ja saat samalla kuvan siitä, miltä juliste näyttää omassa kodissa. Olemme tehneet julisteiden ostamisesta mahdollisimman helppoa, jotta jokainen näkisi, miltä kuva näyttää seinällä. Joskus voi olla vaikea hahmottaa sitä, miltä kuva näyttää todellisuudessa ja siksi on käytännöllistä, että meillä on esimerkkejä.

  Tarvitsetko myös kehykset?

  Joskus juliste tarvitsee kehykset ja voit helposti valita suosikkisi monen upean vaihtoehdon joukosta. Meillä on paljon kehyksiä monessa eri värissä ja eri tyylissä, kuten mustana, valkoisena, eri puuväreinä, kultaisena, hopeisena ja tietenkin paljon muuta! Me tarjoamme tietenkin laajan valikoiman ihania julisteita, jotka sopivat ihanien julisteiden kanssa!

  3 sisustusideaa

  On helppo luoda elinvoimainen tunnelma kotiin sisustuksen avulla, joka tuo mieleen kasvitieteellisen puutarhan ja luonnonvaraiset kasvit. Miten luulet pääseväsi juuri sinulle sopivaan tunnelmaan? Tässä on kolme vaihtoehtoa, jotka toimivat aina:

  Luonto taiteilijana: Jos pidät yksinkertaisesta ja tyylikkäästä sisustuksesta, voit mielellään valita mustavalkoisia kasvitieteellisiä aiheita, jotka laitat luonnonvärisiin julistelistoihin tai mustiin, valkoisiin tai hopeanvärisiin kehyksiin. Jos haluat tehdä tauluistasi elävämpiä, voit valita kirkkaanvihreät kehykset ja säilyttää silti tyylikkyyden. Yhdistele tauluja mustien, valkoisten, hopeisten ja kirkkaanvihreiden sisustuskokonaisuuksien kanssa. Erityisen näyttävyyden saat, kun käytät luonnosta otettuja kuvioita tekstiileissä. Puun vuosirenkaat, mustat lehtikuviot valkealla taustalla ja oksakuviot sopivat täydellisesti!

  Vihreä on kaunista: Huone piristyy helposti kirkkaanvihreillä yksityiskohdilla kuten upeilla kasviaiheisilla värijulisteilla. Yhdistele mielellään yhteensopivalla vihreällä tai ohuella mustalla kehyksellä. Vaihtoehtoisesti voit ripustaa kasvitieteelliset julisteet valkoisilla liinoilla, jotka sopivat kokovalkoiseen tai vihreään seinään. On melko helppoa löytää muita sisustukseen sopivia tavaroita. Hanki viherkasveja, vihreäkuvioisia valkoisia kankaita, kirkkaanvihreitä sohvatyynyjä ja niihin sopivia kynttilöitä ja huomaat, että olet saanut aikaan pirteän ja ihanan ympäristön!

  Kukikasta ja romanttista: Pidätkö söpöistä kukkakuvioista ja pinkin sävyistä? Sitten sinulla on helppo tehtävä edessäsi! Tästä valitset esimerkiksi hienon lootuksennuppuja ja pinkkejä ruusuja kuvaavan julisteaiheen. Kehystät sen kultaisella kehyksellä tai päädyt hienosti sopivaan vaaleanvihreään. Sitten vain täydentämään sisustusta yhtenäiseksi kokonaisuudeksi pinkillä ja vihreällä kukkakuvioisella kankaalla ja erilaisilla pinkeillä, valkoisilla, vihreillä ja mahdollisesti kullanvärisillä elementeillä.