• 20x60 cm kuvalle
  • Musta puukehys ayospuusta
  • Float-lasi 45% UV-suojalla
5.0 2

Kehys Edsbyn Musta 20x60 cm

  • 20x60 cm kuvalle
  • Musta puukehys ayospuusta
  • Float-lasi 45% UV-suojalla
24.90 €
(2 arvostelut)
Valitse vaihtoehto:
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Kuvakoko 
20x60 cm
Float-lasi 
Kyllä
Väri
Musta
Aukkopahvi sisältyy
Ei
Materiaali
Puu
Paikka
1 kuva
Kehyksen kiiltävyys 
Matta
Tukijalka sisältyy
Ei
Valmistusmaa
Ruotsi
Puulaji
Ayospuu (Maalattu)
Lasityyppi
Tavallinen lasi
Ripustus 
Pystysuoraan & Vaakasuoraan
Paino (gramma)
750
Seinäkiinnitys
Kyllä
Huullos (Sisäprofiilin syvyys) 
8 mm
Falsdjup (innerdjup)-1
8 mm
Listan leveys 
11,5 mm
Listan syvyys 
13 mm
Vikt (gram)-1
750

Merkki: Galleri 1

Edsbyn Musta on aidosta apassipuusta valmistettu ruotsalainen laatukehys. Kehyksen musta matta väri antaa sille modernin ulkonäön, mikä korostuu myöskin sen kulmikkaassa profiilissa. Kehyslista on 13 mm leveä ja 11,5 mm syvä ja sen tasapainoiset suhteet antavat kehykselle siron ja neutraalin tunnun samalla kun tekevät siitä vankan ja vakaan.

Taulukehys on varustettu float-lasilla, jossa on jonkun verran paremmat valo-ominaisuudet kuin tavallisessa lasissa, ja jossa on 40-45% UV-suoja. Valokuvakehyksen takaosa on MDF-levyä varustettuna ripustuslenkeillä sekä vaaka- että pystysuoraan ripustukseen. Takaosa on kiinnitetty kehykseen pienillä metalliniiteillä, joita voit helposti taivuttaa ylöspäin kun asennat kuvasi kehykseen. Kehyksessä on 8 mm huullos, eli siinä on tarpeeksi tilaa jos haluat täydentää kehystyksen tyylikkäällä aukkopahvilla.

Edsbyn valmistaa ruotsalainen Galleri 1 ja on yksi suosituimmista kehyksistämme. Se löytyy useassa värissä ja yli 60 eri koossa! Mikäli et löydä tarvitsemaasi kokoa voidaan Esbyn Svart valmistaa mittatilaustyönä. Juuri tähän kehykseen voit asentaa kuvia koossa 20x60 cm.

Sku: 51020430
Löytyy myös seuraavan kokoisina:

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Rolf

Nopea toimitus oli iloinen yllätys. Tilasin nämä kehykset valokuvaprojektille, joka koostui kolmeen osaan jaetusta kuvasta. Nyt kuvat ovat paikallaan koristamassa seinää, kehyksistä tulee osa "kuvaa". Roffen

2020-11-05
Robert

Hieman erikoisempi koko, jota etsin panoraamakuvaa varten. Runko on yksinkertainen, mutta sopii täydellisesti! Se voidaan ripustaa kahdesta kohtaa joten voidaan muokata kuvaan sopivaksi helposti.

2020-03-29

Kirjoita tuotearvostelu