4 yllättävää tapaa käyttää peilejä

Asettaisiko peilin seinälle vai jonnekin muualle? Peilit ovat sekä käytännöllisiä että koristeellisia seinään ripustettuina, mutta tosiasiassa tälle suositulle sisustuselementille on olemassa monta muutakin käyttötapaa. Alla luetellaan neljä hieman yllättävääkin tapaa käyttää peilejä!

1. Peili tarjottimena

Markkinoilta löytyy erityisesti tarjoilemiseen suunniteltuja peilitarjottimia, mutta sellaisen sijaan voit myös käyttää tavallista peiliä alustana kynttilöille, lyhdyille, kukille tai muille sisustusdetaljeille. Pyöreät peilit ovat erityisen tyylikkäitä valintoja tähän tarkoitukseen.

Peilitarjotin – pyöreä peili alustana kynttilöille

Tarjottimeksi asetettu peili korostaa ja peilaa sinulle mieluista sisustusta. Voit myös kerätä siihen useita eri koristeita ja luoda niistä kauniin sommitelman.

Pyöreä peili tarjottimena kynttilöille ja kukille

2. Pyöreä seinäpeili lattiapeilinä

Lattiapeilit ovat yleensä suorakulman muotoisia ja korkeita, mutta kuka on sanonut, etteikö se voisi olla muunkin muotoinen? Suhteellisen suuri, pyöreä peili voi sekin näyttää erittäin hyvältä ja toimia sisustuksessa hieman yllättävänä yksityiskohtana, toimien lattiapeilinä esimerkiksi olohuoneessa tai makuuhuoneessa.

Pyöreä peili olohuoneeseen – pyöreä peili makuuhuoneeseen

3. Pöytäpeili asetelmassa

Pöytäpeilit ovat erittäin käteviä käyttää paikoissa, joissa saatat joutua peilaamaan kasvojasi lähietäisyydeltä. Myös niiden helppo siirrettävyys on kätevää, jos satutkin tarvitsemaan tilapäisesti peiliä jossain muussa kotisi huoneista.

Pöytäpeilit ovat kuitenkin paljon enemmän kuin vain käytännöllisiä. Ne voivat nimittäin olla hyvin koristeellisia yksittäisinä sisustuselementteinä tai osana upeaa asetelmaa, kuten tässä esimerkissä:

Asetelma lämpimän maanläheiseen sisustukseen – pyöreä pöytäpeili

4. Peilit eri korkeustasoissa

Peilien asettelussa voi olla luova ja asettaa ne eri korkeustasoille. Tämä voi luoda kotiisi odottamattoman tyylikkään efektin. Erityisesti pidämme sommitelmasta, jossa pyöreät peilit ovat eri kokoisia ja peililasit eri värisiä. Vau!

Peili värjätyllä lasilla – Tyylikäs sisustus – pyöreät peilit eri korkeustasoissa

Tervetuloa tutustumaan laajaan peilivalikoimaamme täällä!