Anna peilin peilata persoonallisuuttasi

Kaikki kunnia tyylikkäille ja klassisille peileille – ne ovat aina hyvä idea ja varma valinta. Joskus voi kuitenkin olla paikallaan hankkia jotakin hieman erottuvampaa, kuten omaperäisesti tai leikkisästi muotoiltu peili. Peili, joka peilaa sekä sinua ja ympäristöäsi että myös persoonallisuuttasi. Tässä hieman inspiraatiota peileistä, jotka saavat haukkomaan henkeäsi – positiivisella tavalla!

1. Jäätelöpeili - tuo esiin iloinen tai leikkisä persoonallisuutesi

Jäätelön tuomaa iloa seinälle! Ice Cream Mirror on jäätelöksi muotoiltu peili värjätyllä yläosalla ja tammesta valmistetulla "jäätelötikulla". Peili vie ajatukset kuin itsestään lastenhuoneeseen, mutta sen voi sijoittaa yhtä hyvin myös muualle kotiin. Tämä on täydellinen peili ilmaisemaan leikkisää, iloista tai vallatonta persoonallisuutta. Ja sitä paitsi, kukapa meistä ei pitäisi jäätelöstä?

Ice Cream Mirror - jäätelöksi muotoiltu peili

2. Peili omaperäisellä – mutta samalla tyylikkäällä – muotoilulla

Halutessasi osoittaa miettineesi asiaa hieman tarkemmin ja päättäneesi, että suorakulmainen, pyöreä tai ovaalin muotoinen peili ei palvele sinun tarpeitasi, vaan haluat omaan peiliisi hieman omaperäisemmän mutta samalla tyylikkään ja elegantin muotoilun, meiltä löytyy peili juuri sinulle: Trapezium tanskalaiselta Hübschilta. Tämä huomiota herättävä peili on saatavana joko metalli- tai messinkikehyksellä.

Ainutlaatuisen muotoinen messinkipeili - poikkeuksellisen muotoinen metallipeili

3. Ilmapallopeili levittää iloa huoneeseen

Balloon Mirror on ilmassa leijuvaksi ilmapalloksi muotoiltu peili, joka levittää iloa ja keveyden tunnetta huoneeseen, johon se on sijoitettu. Peilin muotoilleet Tor & Nicole Vitner Servé tanskalaiselta EO:lta ovat todella onnistuneet suunnittelemaan peilin, joka on sekä riittävän leikkisä valinta lastenhuoneeseen että myös elegantti sijoitettavaksi persoonalliseksi yksityiskohdaksi jokaiseen tyylikkääseen olohuoneeseen.

Ilmapallopeili - peili lastenhuoneeseen

4. Peili erilaisilla puuyksityiskohdilla

Pidät tyylikkyydestä ja luonnonläheisyydestä. Kuitenkin joku sisälläsi sanoo, että tavallisella puukehyksellä varustettu peili on aivan liian mitäänsanomaton valinta sinulle. Sen sijaan haluat valita peilin, joka erottuu seinästä upeudellaan ja ilmaisee oman persoonallisuuttasi. Siinä tapauksessa meillä on peili juuri sinulle: Peili Circle Tammi tanskalaiselta Hübschilta. Tässä pyöreässä peilissä on huomiota herättävä mutta samalla pelkistetty yksityiskohta, sillä peilin alaosa ja tausta on peitetty tammella. Täydellinen valinta sinulle, joka pidät pelkistetystä, mutta samalla erottuvasta tyylistä.

Pyöreä peili tammikehyksellä - erilainen peili

5. Peili, jossa on enemmän kaikkea – mutta joka on samalla elegantti

Tämä moderni, kaunis peili on tanskalaisen Incadon valmistama ja tekee todella suuren vaikutuksen. Peili on omaperäinen monin eri tavoin – siinä on erilainen muoto, ruusukullan väriseksi sävytetty peililasi ja fasettihiottu reuna. Peili on samalla sekä elegantti että hämmästyttävän upea. Toisin sanoen, hämmästyttävän elegantti.

Ruusukullanvärinen peili - ainutlaatuinen peili

 

Katso koko laaja valikoimamme omaperäisiä ja klassisia peilejä täältä!