DIY: Valmista oma peilipöytä - 10 minuutissa!

Oman ylellisen peilipöydän valmistamisen ei tarvitse olla sen vaikeampaa kuin laittaa peili sohvapöydälle – tämän todistaa todella luova asiakkaamme Michelle. Ja näin hän sen toteutti!

Peilipöytä on trendikäs yksityiskohta sisustuksessa, ja se luo sekä vaikuttavan, huomattavan että tyylikkään vaikutelman. Sen lisäksi, että peilipöytä hohtaa vastustamattoman eksklusiivisella tavalla, se myös auttaa luomaan huoneeseen syvyyttä, valoa ja tilan tuntua.

Juuri näitä ominaisuuksia @michelle__kruse halusi alkaessaan etsiä uutta sohvapöytää olohuoneeseensa. Mutta koska hän tarvitsi kaksi sohvapöytää, hän totesi jo etsinnän alussa, että valmiiden peilipöytien kustannukset nousisivat liian korkeiksi. Michelle löysi sattumalta tiensä verkkokauppaamme ja keksi valikoimastamme ratkaisun tarpeeseensa. 

- Idea tuli mieleeni suunnitellessani uusien sohvapöytien ostamista. Olin jo pitkään katsellut peilipöytiä muista kaupoista, mutta koska halusin hankkia kaksi sellaista, niiden kustannukset olisivat kivunneet useisiin tuhansiin kruunuihin. Tästä syystä aloin etsimään netistä lasista valmistettuja pöytälevyjä, mutta niitä oli lähes mahdoton löytää. Löysin sattumalta tieni BGA:n sivustolle ja nähtyäni kaikki valikoimasta löytyvät kauniit peilit sain idean käyttää näitä peilejä pöytälevyinä, hän kertoo.

Useita vaihtoehtoja

Michelle rakastui välittömästi – ja teki jo päätöksen – Prestige Oxidized -peilimme hankinnasta, mutta hänen katseensa nauliintui vielä toiseenkin kandidaattiin.

- Silmiini osui Premium Cold Grey -peili, ja kun huomasin sen kauniin kylmänharmaan värin ja eksklusiivisen ilmeen, en enää epäröinyt sekuntiakaan, etteikö tämä olisi juuri minulle sopiva valinta. 

Sohvapöytä peililasilla – yksinkertainen prosessi

Seuraavaksi Michelle etsi pöydät yhdistettäväksi peililaseihin. Näissä pöydissä oli paikallaan pöytälevyt, jotka Michelle irrotti pöytien rungoista. Seuraavaksi hän sijoitti pöytien runkoihin imukupit voidakseen asettaa peilit niiden päälle ja saada pysymään ne paikoillaan.

- Se oli erittäin helppo prosessi, joka vei ainoastaan 10 minuuttia, hän kertoo.

Michelle tilasi pöydät, joissa oli täsmälleen samat mittasuhteet kuin peileissä, eli 80 cm Ø, mutta hän toteaa, että valita voi myös pöytää suuremman peilin, joka ulottuu hieman pöydän ulkopuolelle.

- Valittavissa on siis kaksi eri ilmettä, mutta itse halusin valita täsmälleen pöytien kokoiset peilit. Valitsemaani pöytäkokoa on saatavilla useissa eri vaihtoehdoissa, mutta kannattaa ottaa huomioon myös se, että pöytälevyn voi irrottaa, Michelle vinkkaa.

Lopputulos: vastustamaton!

Kun Michelleltä kysytään, oliko lopputulos hänen odotustensa mukainen, hän vastaa:

- Siitä tuli aivan kuten olin kuvitellutkin: kaunis, ajaton ja eksklusiivinen!

(Tästä voimme olla vain samaa mieltä!)

Peilipöytä – sohvapöytä harmaan sävyisellä peililasilla

Vinkkejä pyöreistä peileistä peilipöytääsi

Nykyisin tällaiseen projektiin on saatavilla runsain määrin valinnanvaraa, sillä peilejä on saatavilla lukuisissa erilaisissa tyylikkäissä ilmeissä. Sävytetty peililasi on mahdollista löytää värissä, joka sointuu huoneen muuhun sisustukseen harmonisella tavalla. Miltä kuulostaa esimerkiksi pyöreä peili modernilla, ruusukullan sävyisellä peililasilla tai klassisen kullansävyisenä? Tai – kuten Michelle valitsi – peili hienostuneen harmaan sävyisellä lasilla? Valinnanvaraa on runsaasti – tässä muutamia hintansa arvoisia pyöreitä peilejä ruotsalaiselta merkiltä KAILA:

Pyöreät peilit sävytetyllä peililasillaVasemmalta: 1. KAILA Pyöreä Peili Rose Gold // 2. KAILA Pyöreä Peili Gold // 3. KAILA Pyöreä Peili Smoked Grey

Tietysti voit yhtä hyvin käyttää kehystetyn peilin! Tässä on esimerkki peilipöydästä, johon on käytetty KAILA Round Mirror Edge Gold.
Peilipöytä pyöreällä, kultaisella peilillä.

Saadaksesi lisää inspiraatiota, katso koko laaja peilivalikoimamme!