Inspiroidu pyöreistä peileistä!

Pyöreät peilit ovat jo kauan aikaa sitten muuttuneet kylpyhuoneen peileistä kodin kaikkiin huoneisiin sopiviksi peileiksi. Tänä päivänä pyöreät peilit koristavatkin niin makuuhuoneita kuin olohuoneitakin, kuten myös eteisiä ja ruokailutiloja. Pyöreät peilit kieltämättä pitävät sisällään sitä jotakin, nimittäin pehmeyttä ja eleganssia. Puhumattakaan yleisesti ottaen maagisista ominaisuuksista, joita peilit — ja etenkin pyöreät peilit — sisältävät. Peilit luovat ympärilleen tilan tuntua ja valoa, minkä lisäksi ne myös peilaavat sekä meitä että persoonallisuuttamme. Jatka lukemista ja tarjoamme hieman ihastuttavaa inspiraatiota, kun kyseessä ovat pyöreät peilit!

Perinteinen pyöreä peili

Pyöreät peilit voivat sisältää ihastuttavia yksityiskohtia, kuten peilin ripustamiseen tarkoitetun messinkirenkaan tai keinonahasta valmistetun koristenauhan. Nämä yksityiskohdat ovat sekä hillityn tyylikkäitä että samalla myös erottuvia.

Pyöreät peilit - kullanvärinen peili - musta peili

Tyylikäs pyöreä peili

Pyöreät peilit tyylikkään pelkistetysti muotoiltuina ovat yhtä lailla niin moderneja kuin ajattomia. Kodin sisustustyylistä riippumatta ne ovat takuuvarmoja valintoja, jotka sopivat niin trendikkääseen kuin perinteiseenkin makuun. Ohuet kehyksettömät peilit tai peilit fasettihiotulla reunalla ovat esimerkkejä eleganteista ja tyylikkäistä peileistä.

Pyöreät peilit - valoisa sisustus

Maanläheinen pyöreä peili

Luonnonmateriaaleista valmistetut yksityiskohdat luovat kotiin lämmintä ja harmonista tuntua. Pyöreät peilit, joissa on bambusta tai massiivipuusta valmistettu kehys, ovat esimerkkejä maanläheisistä peileistä, jotka toivottavat tervetulleeksi kotiisi.

Pyöreät peilit - puupeili - tammipeili

Sävytetty pyöreä peili

Pyöreät peilit sävytetyllä lasilla ovat erittäin trendikkäitä – ja lisäksi myös hyvin tyylikkäitä! Nämä peilit loihtivat kotisi sisustukseen huomiota herättävän ja tyylikkään yksityiskohdan. Valitse peiliisi sävy, joka tasapainottaa ympäröivää sisustusta tai vaihtoehtoisesti sävy, joka luo huoneeseen mielenkiintoista kontrastia. Tyylikäs harmaa tai elegantti ruusukulta ovat vain kaksi esimerkkiä kaikista tänä päivänä saatavilla olevista peililasien sävyistä.

Sävytetyt peilit - pyöreät peilit

Pyöreä peili runsaalla luonteikkuudella

Pyöreät peilit pitävät sisällään yksilöitä, joissa on luonnetta lähestulkoon yhtä paljon kuin sinussa itsessäsi! Nämä peilit – koostaan riippumatta – lunastavat paikkansa kunnialla vetäen katseita puoleensa. Tällaiset peilit voivat olla hyvin koristeellisia yksityiskohtia sisustuksessa, etenkin jos löydät niille täydellisen seinän kodistasi.

Uniikit peilit - pyöreät peilit - aurinkopeili

Pyöreä pöytäpeili

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, haluamme mainita myös pyöreän pöytäpeilin! Pöytäpeilit ovat hyvin käytännöllisiä, sillä niille löytää helposti paikan, minkä lisäksi ne ovat helposti siirrettävissä paikasta toiseen sen mukaan, missä peiliä milloinkin tarvitaan. Puhumattakaan siitä, kuinka tyylikkäitä ne voivat olla!

Pöytäpeili - makuuhuoneen peili

Katso kaikki valikoimamme pyöreät peilit täältä!