Julisteet jooga-aiheella ja muilla rauhallisilla aiheilla

Namaste. Jokainen meistä voi kaivata rauhaa elämäänsä. Rauhantäyteinen sisustus on hyvä keino rentoutua ja tuntea olonsa harmonisemmaksi omassa kodissa. Alta löydät hieman inspiraatiota julisteista ja printeistä, joita koristavat rauhalliset aiheet. Nämä julisteet voivat muistuttaa sinua välillä pysähtymään – ja ottamaan syvän henkäyksen.

Joogajulisteet

Myös ne, jotka eivät harrasta säännöllisesti joogaa, arvostavat useimmiten näitä rauhallisia ja uskomattoman kauniita aiheita, jotka on luonut Jenny Skantz – Miss Papperista. Graafiset kuva-aiheet esittävät naista erilaisissa jooga-asennoissa, ja ne on väritetty pehmein ja rauhallisin värein.

Julisteet jooga-aiheillaVasemmalta: 1. Namaste I // 2. Namaste II // 3. Namaste III

Jos tavoitteenasi on tulla joogiksi, ehkäpä tämä juliste voisi olla apuna matkallasi? Juliste, jota kuvittavat viisikymmentä yin-joogassa käytettävää venyttävää asentoa. Julisteen pelkistetyn tyylikäs design sopii kaikenlaisiin koteihin ja sisustustyyleihin – niin sellaisenaan seinälle kuin osaksi tauluseinääkin.

Julisteet, jotka esittävät jooga-asentojaVasemmalta: 1. Yoga - White // 2. Yoga - Navy // 3. Yoga - B&W

Harjoittele joogasarjoja joogajulisteen avulla

Joogasarjan muistaminen voi olla vaikeaa. Tästä johtuen nämä tyylikkäät julisteet kokonaisilla joogasarjoilla ovat täydellisiä ripustettaviksi siihen kotisi huoneeseen, jossa harjoitat joogaa. Näissä kuvasarjoissa näet selkeästi, millaiselta kunkin jooga-asennon tulisi näyttää, ja saat myös aikaohjeet siitä minuuttimäärästä, joka sinun tulisi pysyä kussakin asennossa.

Yoga postersVasemmalta1. Yoga Sequence – Stretch & Strengthen To Float Forward – White Juliste // 2. Yoga Sequence – Stretch & Strengthen To Float Forward – Black Juliste

Yoga posterVasemmalta1. King Pigeon II - White Juliste // 2. King Pigeon II - Black Juliste

Yoga postersVasemmalta1. Restorative Yoga - White Juliste // 2. Restorative Yoga - Black Juliste

Julisteista voit myös saada opastusta aina yhtä tärkeään lämmittelyyn!

Yoga posterVasemmalta1. Back Bend - Warm Up - White Juliste // 2. Back Bend - Warm Up - Black Juliste

Kaikki nämä joogajulisteet painetaan omassa painostudiossamme premium-laatuiselle paperille, joka on FSC-sertifioitua ja aikaa kestävää. Vahva paksuus ja matta pinta tuovat näihin julisteisiin laadukkaan tunnun ja aikaansaavat tyylikkään painatuksen ilman heijastuksia.

Meditaatiojuliste – hengitä sisään, hengitä ulos

Lootusasennossa istuminen ja hengittämiseen keskittyminen saattaa kuulostaa helpolta, mutta siitä huolimatta se voi osoittautua monelle vaikeaksi. Mutta se, että voi nähdä jonkun tekevän niin, voi jo tuoda rauhallisuuden tunnetta. Tämä juliste esittää valokuvaa miehestä, joka meditoi rantaviivaa muistuttavassa paikassa. Kuva-aiheessa on mystistä tuntua, mutta ennen kaikkea syvä rauhan tunne.

Juliste esittää valokuvaa miehestä, joka meditoi rantaviivan tuntumassaKuvassa: Meditasi

Julisteet rauhallisilla luontoaiheilla

Siinä, että meistä ihmisistä tulee ulkona luonnossa rauhallisempia ja harmonisempia, ei ole välttämättä mitään uutta. Mutta oletko koskaan ajatellut siirtäväsi tuon tuntemuksen omaan kotiisi? Ehkäpä siinä tapauksessa voisit koristaa kotiasi julisteella, jota koristaa esimerkiksi syvä sademetsä, yksinäinen puu sumun ympäröimänä tai rauhaisa ranta pienine liplattavine aaltoineen?

Kolme luontoaiheista julistetta - sademetsä, sumun ympäröimä puu, tyhjä rantaVasemmalta: 1. Rainforest // 2. Misty Tree // 3. Foto Factory - Læsø

Täältä löydät koko luontoaiheisten julisteidemme valikoiman.

Graafiset julisteet rauhallisilla värisävyillä

Graafiset julisteet pehmeine muotoine ja rauhallisine sävyineen ovat nekin kuvia, jotka voivat edesauttaa rauhaisan kotiympäristön luomisessa. Julisteet, jotka eivät huuda huomion perään, mutta siitä huolimatta kiehtovat katsojaansa.

3 julistetta graafisilla painatuksilla - abstrakti taideVasemmalta: 1. Circles // 2. BLUSH // 3. Childhood

Täältä löydät koko graafisten julisteidemme valikoiman.