Kehykset - kollaasi

Kollaasin tekeminen valokuvista tavallisilla kehysmalleilla on mahdollista, mutta se voi olla hieman pitkäveteistä puuhaa. Tästä syystä kollaaseihin on saatavilla valmiita taulunkehyksiä – ns. kollaasikehyksiä –, joiden avulla voit luoda ihanista valokuvamuistoista kollaasin helposti ja kätevästi.

Kollaasikehykset ovat erittäin käytännöllisiä, kun sinulla on paljon kuvia ja vaikeuksia valita vain yksi kuva tietyllä kuva-aiheella asetettavaksi perinteiseen kehysmalliin. Kollaasikehys on myös erittäin tyylikäs ja persoonallinen yksityiskohta sisustukseen kodin seinälle ripustettuna.

Kollaasikehyksiä käytetään hyvin usein esimerkiksi perhekuvien tai muiden toisiinsa liittyvien kuvien – esimerkiksi johonkin matkaan tai tiettyyn tilaisuuteen liittyvien kuvien – kehystämiseen.

Uniikki ja luova ratkaisu

Valokuvakollaasin luominen tarjoaa sinulle mahdollisuuden loihtia esiin luova puolesi, ikään kuin loisit omaa scrapbookia – tosin seinään kiinnitettynä. Me kaikki tiedämme, miten lämpimiä tuntemuksia voi saada katsellessa kuvia elämän suosikkihetkistä. Valokuvatarinan laatiminen elämästäsi voi olla melkeinpä yhtä ilahduttavaa kuin valmiin lopputuloksen ihaileminen seinällä.

Tehtyäsi valokuvakollaasin omista valokuvistasi, luomasi seinätaide on kaiken lisäksi täysin uniikki ja ennen kaikkea persoonallinen.

Vinkki: kollaasikehys lahjaksi 

Kollaasikehyksen, joka on täytetty esimerkiksi yhteisillä muistoilla matkaltanne, antaminen ystävälle tai lastenlasten kuvista kootun kehyksen lahjoittaminen isoäidille tai isoisälle saa taatusti arvostusta! Tällainen kollaasikehys on mukava asettaa seinälle kotona, sillä lahjan vastaanottaja saa mieleensä ihania muistoja joka kerta kehyksen nähdessään.

Rustiikkinen kollaasikehys kolmella ulkoilmassa kuvatulla perhekuvalla

Kollaasikehysten kokoelma! 

Kollaasikehyksiä on todella saatavilla kaikissa mahdollisissa ilmeissä. Tarjolla on kaikkea mustista tyylikkäistä kollaasikehyksistä aina sydämenmuotoisiin tai yksityiskohtaisiin kehyksiin. Saatavilla on kollaasikehyksiä, joissa on tilaa kahdesta kuvasta jopa yli 30 kuvalle. Täältä löydät valikoimamme ihastuttavan kollaasikehysten kokoelman!

Erilaiset kollaasikehykset perhekuvilla - taulunkehykset kollaasiin

Täältä löydät valikoimamme kaikki kollaasikehykset!