Kuinka suuri diplomi on - ja minkä kehyksen valitsen?

Oletko saanut diplomin? Onneksi olkoon! Silloin on aihetta olla ylpeä ja tietysti se kuuluu kotisi tai konttorisi seinälle. Tietysti hienoon ja sopivaan kehykseen - mutta kuinka suuri diplomi oikein on ja minkä kehyksen valitsen?

Kehystä urotyösi! On mainio idea kehystää diplomi, todistus tai sertifikaatti. Yhtäältä koska on hauskaa näyttää se ja toisaalta koska se on hyvä tapa suojata diplomisi - ja sen lisäksi: sinun ei tarvitse paniikissa etsiä sitä muuttolaatikoista sitten jos tai kun tarvitset sitä.

A4-kokoinen Diplomi

Diplomin tavallisin koko on 21x29,7 cm, ts A4. Tämä johtuu siitä että se on kaikista tavallisin koko tulostuksessa. Jos haluat löytää sopivan koon sinun A4-kokoiselle diplomille, niin on hyvä etsiä kehyksiä jossa ilmoitetaan se koko. Kehyksen koko nimittäin ilmoittaa minkä kokoinen motiivi siihen sopii, eikä itse kehyksen kokoa listat mukaan lukien.

”Musta

A3-kokoinen diplomi

Diplomi voi myös olla koossa 29,7x42 cm, ts A3 – kaksi kertaa suurempi kuin A4. Kun haluat löytää kehyksen A3-kokoiselle diplomille, niin on sama periaate: etsi kehyksen koon mukaan, silloin sen pitäisi sopia sinun diplomin koolle.

A5-kokoinen diplomi

Se ei ole niin tavallista, mutta diplomi voi myös olla A5-kokoinen, ts 15x21 cm - sama kuin puoli A4. Kehykset jotka sopivat A5-kokoiselle diplomille löydät täältä.

Paspartuuri diplomille

Jos haluat saada ilmavamman ja vähän ylellisemmän kehystyksen sinun diplomille, niin voit lisätä siihen paspartuurin. Silloin valitset ensin sinun diplomille sopivan paspartuurin ja riippuen paspartuurin leveydestä, valitset sen jälkeen kehyksen. Tavallinen kehyskoko A4-motiiville jossa on paspartuuri on 30x40 cm.

Minkälainen kehys?

No, niin, nyt olemme selvittäneet kysymysmerkit kehyksen koon suhteen, nyt tulee se hauska vaihe: muotoilu! Meillä on diplomikehyksiä kaikissa mahdollisissa materiaaleissa, väreissä ja tyyleissä. Jotkut valitsevat ohuen ja tyylikkään kehyksen, niin että diplomi on fookuksessa - toiset valitsevat oikein ylellisen ja vaikuttavan kehyksen niin että uroteko tosissaan korostetaan. Täältä löydät koko meidän kehysvalikoiman diplomeille koossa A4 ja A3!

”Musta