Kunnioita taidetta Frida Kahlo -julisteen avulla

Frida Kahlo on itsestään selvä osa taidehistoriaa – nyt voit hankkia hänen taidettaan kotisi seinille.

Värikäs. Luova nero. Feministinen ikoni. Frida Kahloa on luonnehdittu monin tavoin, ja monine omakuvineen hän on epäilemättä suuri osa taidehistoriaa. Nyt voit kunnioittaa tätä meksikolaista taiteilijaa ripustamalla Frida Kahlo -julisteen kotisi seinää koristamaan.

Valikoimastamme löydät alla olevat Frida Kahlo -aiheiset julisteet – sekä neliönmuotoisina että täyteläisen vihreän sävyillä.

Kaksi Frida Kahlo -julistetta vihreissä väreissäVasemmalla: Frida Kahlo Juliste // Oikealla: KAHLO Juliste

Vasemmanpuoleisen Frida Kahlo -julisteen on suunnitellut muotoilija Christina Heitmann, ja painamme julisteen itse omassa painostudiossamme 230 gramman premium-paperille, joka on FSC-sertifioitua ja ikääntymistä kestävää. Paperin vankka paksuus ja matta pinta tuovat julisteeseen laadun tuntua ja tekevät painatuksesta tyylikkään ja heijastamattoman. Oikeanpuoleisen Frida Kahlo -julisteen on suunnitellut muotoilija Gabriella Roberg, ja myös tämä juliste painetaan samanlaatuiselle premium-paperille omassa painostudiossamme.

Kuka Frida Kahlo oli?

Frida Kahlo oli meksikolainen taiteilija, joka sai inspiraatiota taiteeseensa meksikolaisesta populaarikulttuurista, ja joka tunnetaan muun muassa kaunistelemattomista omakuvistaan. 18 vuoden ikäisenä Frida Kahlo joutui bussionnettomuuteen, josta aiheutui hänelle pysyviä vaivoja ja kipuja, joiden kanssa hän eli lopun elämäänsä. Hänen taiteensa peilasi hänen myrskyisää elämäänsä sekä välitti hänen kokemuksensa kroonisen kivun kanssa elämisestä.