Lattiapeili – niin käytännöllinen ja elegantti!

Jos olet ajatellut hankkia kokovartalopeilin, mutta et halua suuremmin porata kotisi seiniä, on lattiapeili erittäin hyvä vaihtoehto. Lattiapeilejä on saatavilla kaikissa mahdollisissa malleissa ja tyyleissä – niin trendikkäissä kuin perinteisissäkin. Käytännöllisyytensä lisäksi lattiapeili on myös tyylikäs sisustusdetalji, joka luo kotiisi valoa ja tilavuutta.

Lattiapeili on sisustuksen koristeellinen yksityiskohta, jolla on useita käytännöllisiä ominaisuuksia – jatka lukemista, listaamme alle muutaman niistä!

Vältyt poraamiselta

Peilin poraaminen seinälle saattaa tuntua hankalalta. Ehkäpä asut vuokra-asunnossa tai et muusta syystä halua tehdä seiniin suuria reikiä. Siinä tapauksessa lattiapeili on sopiva valinta. Saatavilla on lattiapeilejä, jotka on suunniteltu nojaamaan huolettomasti seinää vasten, kuten myös malleja, joiden sisäänrakennettu tuki mahdollistaa peilin sijoittamisen lattialle ilman tukea.

Käytännöllinen, kuten kokovartalopeili

Lattiapeilit ovat pääsääntöisesti muotoilultaan pitkiä, ja ne tarjoavat mahdollisuuden koko vartalon peilaamiseen. Tästä syystä ne ovatkin erittäin suosittuja esimerkiksi makuuhuoneisiin, eteisiin tai ylellisiin walk-in-closet-vaatehuoneisiin. Suuri makuuhuone on sekin hyvin sopiva paikka lattiapeilille.

Kylpyhuoneen sisustus - puukorit, tamminen lattiapeili, vaateripustin ja kylpytakkiKuvassa: Lattiapeili Tammi 53x188 cm

Lattiapeili on helposti siirrettävissä

Joskus peilille saattaa tulla tarve jossakin muussa huoneessa kuin mihin se on alun perin sijoitettu. Vaihtoehtoisesti ajan saatossa saattaa tulla toisiin ajatuksiin ja haluta vaihtaa peilin paikkaa. Kun kyseessä on lattiapeili, sen paikkaa on helppo vaihtaa. Erityisesti, jos olet ennakoinut (hypoteettisesti) tiuhaan muuttuvan mielesi ja valinnut kotiisi painoltaan kevyemmän lattiapeilin.

Lattiapeilin tyylikkyys

Miltä kuulostaa modernin ja tyylikkään muotoilun omaava lattiapeili, jonka kehys ja tuki ovat mustaksi maalattua rautaa? Tai vaihtoehtoisesti perinteiseksi muotoiltu lattiapeili kauniilla ornamenteilla ja valkoiseksi maalatulla kehyksellä sekä peililasilla, jonka reuna on elegantilla tavalla fasettihiottu? Jos taas lämmin ja luonnonläheinen sisustustyyli on enemmän mieleesi, ehkäpä massiivitamminen lattiapeili kuulostaa sinulle sopivalta vaihtoehdolta? Ilmeestään riippumatta lattiapeili tuo aina tyylikkään lisän kotiisi sekä tarjoaa myös runsain määrin käytännöllisiä toimintoja.

Lattiapeilit kehyksillä mustasta metallista, valkoisesta puusta ja tammestaVasemmalta: 1. Lattiapeili House Doctor Chic Musta // 2. Versailles Lattiapeili Misty Valkoinen // 3. Lattiapeili Tammi 52x167 cm

 

Katso koko lattiapeilien valikoimamme täältä!