Mikä ero on matta - ja kiiltopintaisen valokuvapaperin välillä?

Aiotko tulostaa tai suurentaa kuvasi? Hyvä päätös! Mutta nyt sinun täytyy tehdä seuraava päätös: minkä valokuvapaperin valitset - matta, puolimatta vai kiiltävän? Tässä selvitämme mikä valokuvapaperi sopii parhaiten juuri sinun tarkoitukseen.

Valokuvien kehittäminen tai suurentaminen on hauskempi tapa säilyttää ne, kuin vaan antaa ne olla matkapuhelimen kamera-albumissa tai tietokoneen kansiossa. Kun teet valokuva-albumin joka on helposti saatavilla ja hyvin organisoitu, niin sekä sinun että muiden on kiva ja helppo selata sitä. Voi myös kehystää tai laittaa valokuvasi seinälle, se on tyylikäs tapa korostaa kaikista rakkaimmat muistosi. Mutta minkälainen valokuvapaperi sopii parhaiten mihin tarkoitukseen?

Korkealaatuinen standardi valokuvapaperi

Meidän standardi valokuvapaperit tulevat hyvin arvostetulta ja maailman johtavalta valokuvapaperituottajalta Hahnemühle ja laatu on on oikein korkeatasoinen.

Puolimattta valokuvapaperi - kehystykseen

Jos haluat kehystää valokuvasi, niin useimmiten suosittelemme sinua käyttämään puolimattaa valokuvapaperia. Puolimatta valokuvapaperi jota käytämme – Photo Luster 260 g – on täydellinen kaiken tyyppisille motiiveille ja antavat kuvallesi kauniit värit ja kontrastit.

Kiiltävä valokuvapaperi - valokuva-albumeille

Kiiltävä valokuvapaperi jota käytämme – Photo Glossy – on tukeva 290 gramman korkealaatuinen paperi. Tämän tyyppinen paperi antaa kuvillesi kiiltävän pinnan sekä paljon hohtoa ja eloa; mainio valinta kuville jotka aiot laittaa valokuva-albumiin. Tällainen kiiltävä valokuvapaperi ei kuitenkaan sovi yhtä hyvin kehystykseen; koska se teettää liian paljon heijastuksia ja koska kiiltävät valokuvat voivat tarttua kiinni kehyksen lasiin.

Fine Art - Taiteellisille suurennoksille

Jos sinulle on kaunis taideteos, taiteellinen valokuva tai ehkä rakas valokuvamuisto jonka haluat tehostaa ja jolle haluat antaa ainutlaatuisen syvyyden, niin meillä on paperivaihtoehto Fine Art kolmessa eri variantissa.

Fine Art - Bamboo 290 g

Bamboo 290 g on maailman ensimmäinen valokuvapaperi joka on valmistettu bambun kuidusta. Tällä Fine Art-vaihteoehdolla on täysimatta pinta ja antaa kuvillesi ainutlaatuisen tunteen ja hieman lämpöisemmät värisävyt.

Fine Art - Photo Rag 308 g

Tämä valokuvapaperi on valmistettu 100% pumpulista, joka antaa kuvallesi hienon, matan pinnan ja vaikuttavan syvyyden. Photo Rag on yksi meidän suosituimmista valinnoista suurennoksille ja sopii mainiosti sekä väri- että mustavalkoisille kuville.

Fine Art - German Etching 310 g

Valkoinen taiteilijapaperi hienorakenteisella pinnalla joka koostuu 100% alfaselluloosasta joka tekee motiivista melkein maalauksen näköisen. Oikein vaikuttava vaihtoehto joka antaa kuvallesi paljon tunnetta ja ainutlaatuisuutta.

Nyt on aika valita valokuvapaperi!

No, minkä valokuvapaperin aiot valita motiivillesi? Tässä lyhyt yhteenveto:

Photo Luster 260 g - puolimatta ja laadukas valokuvapaperi, joka sopii mainiosti kuville jotka aioit kehystää.

Photo Glossy 290 g - kiiltävä ja laadukas valokuvapaperi joka sopii parhaiten kuville jotka aiot laittaa valokuva-albumiin.

Fine Art-papper - Kolme erilaista kokomatta valokuvapaperia jotka antavat taidemotiiveille tai valokuville erityisen syvyyden ja paljon tunnetta.

Tilaa kehitys online tai meidän sovelluksen kautta

Täällä kehität ja suurennat kuvasi - helposti ja nopeasti! Jos haluat kehittää monta kuvaa puhelimestasi, niin suosittelemme meidän sovellusta "BGA Fotocenter".