Mustavalkoiset julisteet - aina yhtä ajattomia & tyylikkäitä

On olemassa kaikenlaisia - ja tyylisiä mustavalkoisia julisteita, kaikilla mahdollisilla eri motiiveilla. Kaikilla on kuitenkin tämä yhteistä: mustavalkoiset julisteet sopivat joka kotiin ja sulautuvat tyylikkäästi mihin värimaailmaan tahansa. Tässä tulee vähän mustavalkoista inspiraatiota!

Mustavalkoiset julisteet graafisilla motiiveilla

Mustavalkoinen voi olla klassista ja ajatonta, mutta myös modernia ja trendikästä. Jos haluaa olla vähän enemmän moderni, niin voi valita graafisia mustavalkoisia julisteita. Pehmeät muodot tai suorat linjat, pelkistämätöntä tai yksityiskohtaista muotoilua - mustavalkoisia graafisia printtejä on joka makuun. .

”Graafiset

Mustavalkoiset posterit valokuvamotiiveilla

Mustavalkoiset valokuvat antavat ihan erilaisen tunteen kuin värivalokuvat. Riippumatta siitä onko valokuvassa henkilö, eläin, rakennus tai kasvi, niin mustavalkoisilla valokuvilla on ainutlaatuinen syvyys ja antavat vähän taiteellisemman ilmeen. Juuri sen takia mustavalkoiset valokuvajulisteet, ovat oikein hienot ripustaa seinälle.

”Mustavalkoiset

Mustavalkoiset julisteet tekstillä

Yksinkertaista, osuvaa ja tyylikästä. Löydä mustavalkoiset julisteet tekstillä joka sopii sinun persoonallisuuteen, hauskoilla ja osuvilla sitaateilla, tai kannustavilla teksteillä jotka motivoivat sinua.

”Suuri

”Mustavalkoisia

Mitkä kehykset sopivat mustavalkoisille printeille?

Ei ole olemassa sääntöjä kun valitset kehyksiä sinun mustavalkoisille julisteille. Jos haluat saada yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen, niin tietysti voit valita mustat tai valkoiset kehykset. Mutta jos haluat lisätä sinun mustavalkoisille postereille tyylikästä ilmettä, niin valitse kulta- tai hopeakehykset; tämä antaa todellakin mustavalkoisille motiiveille hillityn lookin. Myös enemmän värikkäät kehykset voivat toimia hyvin mustavalkoisten julisteiden kanssa, sekä antaa mustavalkoiselle motiiveille - joilla joskus voi olla vähän ”totinen” ilme - vähän keveämmän ja leikkisämmän tunteen. Eri kehysten sekoittaminen on myös hyvä vinkki jos haluat saada elävän ja kiinnostavan tauluseinän!

Tauluseinä mustavalkoisilla julisteilla

Etsitkö inspiraatiota tauluseinille joissa on mustavalkoiset printit? Tässä tulee kuvia!

”Kuvia

Katso koko meidänvalikoima postereita täällä!