Palapelien kehykset – kehystä palapelisi!

Tuntuuko palapeliä useamman päivän tehtyäsi palojen irrottaminen ja takaisin laatikkoon laittaminen epämieluisalta ajatukselta? Sen sijaan voit kehystää palapelisi ja ripustaa sen seinälle!

Palapelin tekeminen on harrastus, jossa tarvitaan sekä malttia että keskittymistä. Se voi myös olla rentouttavaa puuhaa ja yksi tapa unohtaa hetkeksi kaikki muu. Mutta kun esimerkiksi 500 tai 1 000 palan palapeli on valmis, sen hajottaminen ja takaisin laatikkoon laittaminen voi tuntua turhauttavalta. Tästä syystä moni haluaakin kehystää palapelinsä ja ripustaa sen sitten seinälle.

Palapelien kehykset – paksuus

Palapeleille on mahdollista hankkia mittatilaustyönä valmistettuja kehyksiä, mutta mikäli kehyshankintaan ei halua panostaa liiemmin rahaa, saatavilla on myös tavallisia kehyksiä, joihin palapelisi voi mahtua paksuudeltaan. Tällöin on löydettävä riittävän syvä kehys ja monet tavalliset kehykset eivät valitettavasti ole tarpeeksi syviä, sillä niissä taustalevyn ja lasin väliin jää liian pieni tila – mutta syvempiäkin kehyksiä on onneksi saatavilla! Myös taustalevyä paikallaan pitävien kiinnikkeiden tulee olla riittävän joustavat, jotta kehystettävä kohde mahtuu kehykseen paksuutensa puolesta. Meidän valikoimastamme löytyvistä kehyssarjoista seuraavat sopivat palapeleille, joiden paksuus on noin 3–4 mm:

New Lifestyle

Tyylikäs kehys ohuella profiililla, jota on saatavilla monessa eri värissä ja sitäkin useammassa koossa. Valitse omasi mustan, valkoisen, punaisen, keltaisen, vihreän, sinisen, pronssinvärisen, teräksenvärisen, hopeanvärisen ja kullanvärisen väliltä. New Lifestyle on yksi suosituimmista kehyssarjoistamme!

Kuvat tyylikkään mustalla kehyksellä

Nielsen

Nämä elegantit kehykset valmistetaan Saksassa ja ne ovat erittäin korkealaatuisia. Nielsenin kehyksiä on saatavilla useassa eri ilmeessä, kuten kiiltävän mustina, mattamustina, valkoisina, kiiltävän hopeanvärisinä, tammisina ja kullanvärisinä.

Kuvat elegantin hopeanvärisellä kehyksellä

Galeria

Tämä moderni, tyylikäs kehys tulee maineikkaalta merkiltä Walther ja sillä saat kuvaasi (tai tässä tapauksessa palapeliisi) elegantin kehystyksen. Galeria-sarjaan kuuluu kehyksiä valkoisen, mustan ja punaisen sekä hopeanvärisen, kuparinvärisen ja kullanvärisen sävyissä.

Kuvat tyylikkään valkoisella kehyksellä

Chair

Tämä kehys on syvyydeltään 18 mm, minkä ansiosta siihen kehystetty kuva tulee hieman ulommas seinästä luoden mahtavan 3D-vaikutelman. Kehyksessä on tyylikäs profiili, jonka ansiosta palapelisi pysyy huomion keskipisteenä. Kehystä on saatavilla muun muassa mustana, valkoisena, hopeanvärisenä ja kullanvärisenä.

Kuvat elegantin kullanvärisellä kehyksellä

Palapelien kehykset – korkeus ja leveys

Löydettyäsi itsellesi mieluisimman kehysvaihtoehdon voit seuraavaksi valita palapelisi korkeuteen ja leveyteen sopivan koon. 1 000 palan palapeli esimerkiksi on useimmiten 50x70 cm kokoinen tai hieman alle tämän, jolloin 50x70 cm kokoinen kehys erinomainen valinta. Mutta kuten edellä mainittiin, palapelien koot vaihtelevat, joten tarkista palapelilaatikon kyljestä palapelin tarkat mitat, ennen kuin aloitat sille sopivien kehysten etsinnän.

Mikäli haluat palapeliisi kehyksen erityisillä mitoilla, joita ei löydy standardikokoisten kehystemme valikoimasta, meillä on tilattavissa myös mittatilattu kehys useista eri sarjoista.

Let’s puzzle!