Persoonallisia lahjoja kummivanhemmille - 6 vinkkiä

Onko sinulla kummi joka on sinulle rakas ja kenelle haluat löytää oikein hienon lahjan? Persoonalliset lahjat ovat aina arvostettuja, koska ne näyttävät että sitä todellakin on nähnyt vaivaa tämän tärkeän henkilön takia. Tässä tulee 6 vinkkiä - persoonallisia lahjoja kummivanhemmille!

1. Julisteita joissa on viisaita (tai puoliviisaita) elämänviisauksia

Enkä olet vuosien aikana saanut kummiltasi niin monta hyvää neuvoa, että nyt haluat antaa vähän elämänviisauksia takaisin? Mikä silloin sopisi paremmin kuin juliste jonka voi ripustaa seinälle ja joka on ikuinen muistutus elämänviisauksista - ja sinusta!

Julisteita joissa on hauskoja sitaatteja - tekstijulisteita

Vasemmalta: 1. Never Go To Bed Angry Rosa // 2. Love and coffee  

2. ”Hienovarainen” vihjaus

Tai ehkä haluat antaa kummillesi ”hienovaraisen” vihjauksen sinun syntymäpäivästäsi. Say it with a poster!

Sitaattijulisteita - tekstijulisteita

Vasemmalta: 1. I need more shoes // 2. Take me to New York

3. Valokuva-albumi

Jos sinulle ja kummillasi on paljon hienoja yhteisiä muistoja jotka on ikuistettu kuvaan, niin ehkä voit täyttää kokonaisen valokuva-albumin? Jos teet valokuva-albumin lahjaksi siihen voi kulua vähän aikaa, mutta se aika ja rakkaus jonka olet siihen satsannut, tekee tästä lahjasta oikein arvostetun.

Hienoja valokuva-albumeja - Coffee Table Books

Kuvassa: Good Times (S) – A Coffee Table Photo Album // A Walk Down Memory Lane - A Coffee Table Photo Album

4. Kehystetty valokuva

Ehkä sinulla ei ole niin paljon valokuvia että voit täyttää kokonaisen valokuva-albumin, mutta yksi valokuva teistä kahdesta, pääsee myös tälle Hyvä lahja kummille-listalle. Meillä on kehyksiä kaikissa eri mahdollisissa koossa, värissä ja materiaalissa - valitse klassinen kehys, tai kehys kummisi lempivärin mukaan. Voimme myös auttaa sinua suurentamaan kuva, jos siitä on tarve.

Tammikehys, valkoinen kehys, vihreä kehys

5. Rakkautta seinällä

Näytä rakkautesi julisteella! Näihin persoonallisiin julisteisiin, omistettu kummille, voit lisätä oman nimesi tervehdykseen. Persoonallista ja hellää - aivan niin kuin lahja rakkaalle kummille kuuluu olla.

Lahja kummille - persoonallisia julisteita

Vasemmalta: 1. Kummisetä // 2. Kummitäti

6. Lisää rakkautta seinällä

Persoonallisuus voi myös tarkoittaa että löytää motiivin josta sinä tiedät etta kummisi pitää; ehkä suloinen pöllö, ehkä värikäs elefantti, tai ehkä jotain aivan muuta. Tämä ja sitten vielä muutama nätti sana jotka näyttävät kuinka tärkeä kummisi on sinulle - Tästä tulee varmasti menestys.

Eläinjulisteita - tekstijulisteita

Vasemmalta: 1. Owl Always Love you // 2. I love you a TON