Tauluseinä – kaipaatko malleja tai inspiraatiota?

Dynaaminen. Tyylikäs. Uniikki. Tauluseinä voi olla vaikka mitä. Ennen kaikkea se luo kotiisi kodikkaan ja persoonallisen tunnelman, minkä lisäksi se myös jättää tilaa vaihtelulle. Täältä löydät sekä malleja että inspiraatiota tauluseinääsi!

Kuka täällä asuu? Tauluseinän luominen on täydellinen tapa ilmaista omaa persoonallisuutta ja tyyliä. Symmetria, kontrastit, materiaalit ja aiheet – valittavia tyylejä on monia, ja täältä löydät toivottavasti omasi!

Tauluseinä – mallit

Sinulle, joka haluat koota tauluseinän, mutta jolla on vaikeuksia saada selkeä kuva siitä, miten taulut sijoitetaan tai mitkä kehykset niihin kannattaa valita, olemme luoneet tähän valmiita tauluseinien malleja. Symmetria, hallittu kaaos, tasaiset vai epätasaiset linjat – mikä on sinun mieleesi?

Tauluseinien mallit - malleja erilaisten tauluseinien luomiseen

Tauluseinä – inspiraatiota

Sinulle, joka haluat luoda oman ainutlaatuisen tauluseinän, mutta kaipaat ehkä hieman inspiraatiota, on tässä muutamia unenomaisia kuvaseiniä luovilta asiakkailtamme!

Tauluseinä keittiössä – ilmava ja tyylikäs tauluseinä, jossa tammikehykset

Tauluseinä keittiössä - 3 tammikehystä graafisella taiteella

Keittiöön aseteltava tauluseinä on tulossa yhä suositummaksi, ja kun näet tämän esimerkin, ei ole vaikea ymmärtää miksi. Kolme tammikehystä kaikessa yksinkertaisuudessaan ja luonnollisessa kauneudessaan, välillään runsaasti tilaa, tarjoavat tässä tapauksessa aidon, ilmavan ja erittäin tyylikkään lopputuloksen.

Tauluseinä, jossa mustat kehykset ja kullanväriset kehykset – ehdoton menestys

Tauluseinä, jossa mustat kehykset ja kullanväriset kehykset

Mustat kehykset ja kullanväriset kehykset ovat kaksi suosikkivalintaa kehyksiksi. Näiden kahden yhdistäminen tauluseinäksi on tästä syystä –mikä ei ole suinkaan yllätys – todellinen täysosuma!  

Tauluseinä pieneen seinäpintaan

Tauluseinä pienellä seinäpinnalla - kalteva katto kattopalkeilla

Myös pienet seinäpinnat voivat toimia kulissina tyylikkäälle tauluseinälle. 

Maanläheinen tauluseinä

Tauluseinä, jossa tammikehykset ja maanläheiset aiheet

Mikäli olet aikeissa luoda kotiisi harmonisen ilmapiirin, voimme ehdottaa tauluseinän luomista luonnonläheisillä väreillä ja materiaaleilla. Tammesta tai muusta puulajista valmistetut kehykset tuovat huoneeseen välittömästi lämpimämmän tunnelman, samoin kuin julisteet, joissa on maanläheisiä värejä ja kuva-aiheita.

Tauluseinä peileillä tai muilla seinälle ripustettavilla sisustuselementeillä

Tauluseinä, jossa peilejä ja mustia kehyksiä

Tauluseinän ei tarvitse sisältää pelkkiä tauluja, vaan siihen voi olla erittäin tyylikästä sekoittaa muitakin sisustuselementtejä. Peilit, seinäkyntteliköt tai seinäruukut ovat muutamia esimerkkejä sisustuselementeistä, joita voit lisätä tauluseinääsi.

Tyylikkään symmetrinen tauluseinä

Valokuvaseinä eteisessä, mustavalkoiset valokuvat ja tummat puukehykset

Hallittu kaaos kunniaan, mutta joskus täydellinen symmetria on paras ratkaisu.

Moderni ja maksimaalinen tauluseinä

Suuri tauluseinä olohuoneen sohvan yläpuolella

Olohuoneesta löytyy usein suurimmat täytettävät seinäpinnat, joten siellä voit todella toteuttaa itseäsi ja voit luoda oman tauluseinän juuri haluamallasi tavalla. Lopputuloksena voi olla leikkisä ja eloisa kokonaisuus erilaisilla kehystyypeillä tai tyylikäs ja yhtenäinen kokonaisuus, jonka kehykset ovat saman sävyiset. Voit luoda tasaiset etäisyydet ja/tai reunat tai luovan kaaoksen ilman erityisiä sääntöjä. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa lopputulos voi todellakin olla silmiinpistävä, kuten tämä moderni, maksimaalinen kuvaseinä osoittaa!

Tauluseinä tasapainotetulla epäsymmetrialla

Tauluseinä, jossa 4 mustaa kehystä valkoista seinää vasten

Jos sekä symmetria että epäsäännöllisyys ovat mieleen, tauluseinää voi yhdistää molempia niistä. Voit esimerkiksi valita tasaiset ulkolinjat tauluseinän yläosaan ja toiselle laidalle, ja epätasaiset ulkolinjat alaosaan ja toiselle laidalle – tai päinvastoin. Silmiinpistävyyttä elegantilla ja tasapainoisella tavalla!  

Oletko valmiina tauluseinän kokoamiseen?

Hyvä! Täältä löydät valikoimamme kaikki kehykset kaikissa mahdollisissa materiaaleissa ja ilmeissä. Ja täältä löydät huipputyylikkään julistevalikoimamme seiniesi sisustamiseen.