Tee kodistasi vielä kodikkaampi syksyllä 2020

Viime kuukausien aikana kodista on tosissaan tullut elämämme keskipiste . Vietämme eniten ajastamme - sekä vapaa- että työajasta - kodin seinien sisäpuolella ja siksi haluamme vielä kodikkaamman kodin.

2020 on se vuosi jolloin meidän kodistamme todellakin tuli meidän linnamme. Pelottava todellisuus ulkopuolella on vielä enemmän kuin ennen luonut tarpeen kodille jossa tunnemme turvallisuutta ja harmoniaa. Kuin suuri, lämmin syli, johon voi mennä kun ulkona tuulee myrsky. Kieltämättä tämä näkyy syksyn 2020 trendeissä. Tässä tulee muutama esimerkki siitä!

Pehmeät muodot ja materiaalit

Syksyllä 2020 paussataan viivasuorat linjat ja kulmikkaat muodot. Kova vaihdetaan lempeään ja halailevaan pehmeään. Pyöreät ja laineilevat muodot yhdistetään ilmavaan ja kodikkaaseen materiaaliin.

”PyöreäPeilejä pehmeillä muodoilla. Kuvassa vasemmalla: Peili Premium Rose Gold // Kuvassa oikealla: Peili Slim Drop Clear

Tervetuloa takaisin 70-luku

Värilliset lasit, keramiikka, vakosamettikankaat ja hillityt, maanläheiset värit ovat tosi trendikkäitä syksyllä 2020! Tässä on muutama juliste jotka näyttävät syksyn väripalettia:

”NeljäVasemmalta: 1. Girl walks in the dew // 2. Red Leaves // 3. The Offering // 4. Yellow basketball court

Persoonallista ja ”epätäydellistä”"

Nyt ei ole aikaa paljaalle, kylmälle ja esittelytäydellisyydelle. Nyt monet haluavat lämpimän kodin jossa on monta persoonallista yksityiskohtaa. Käsityöt, perintö-, kirpputori, ja muut sisustusesineet saavat ottaa tilaa ja näyttää meidän persoonallisuutta ja historiaa. Uniikki on tärkeämpää kuin täydellisyys ja pienet viat ovat paremminkin charmikasta kuin häiritsevää. Tietoiseen kulutukseen kuuluu suunnitellut valinnat ja sisustus kierrätetystä materiaalista on tietysti vieläkin ajanmukaista.

”SuuriPeili Granada Antiikki kierrätetystä tiikistä

Tummat puulajit

Ennustetaan että tummat puulajit tulevat suosioon syksyllä 2020. Saksanpähkinän väriset kehykset näyttävät oikein hienoilta seinällä!

”Tauluseinä Kehykset kuvissa: Stilren Saksanpähkinä