Tyylikkäät julisteet keittiöön

Keittiöön sopivia julisteita on saatavilla kaikissa mahdollisissa kuva-aiheissa, tyylikkäistä ja käytännöllisistä aiheista lähtien aina nokkeliin ja humoristisiin vaihtoehtoihin! Keittiön taulut luovat huoneeseen yhtenäisemmän tunnun, minkä lisäksi ne myös voivat loihtia keittiöön persoonallisempaa tunnelmaa. Tässäpä hieman inspiraatiota!

Keittiöissä ei ole välttämättä kovinkaan paljon seinäpinta-alaa keittiötauluille. Keittiön seiniä peittävät suurilta osin kaapit tai ikkunat, ja moni haluaa asettaa kellon tyhjäksi jäävälle seinälle. Mikäli omassa keittiössä on tilaa julisteille, tarjolla on useita erilaisia keittiöjulisteita, joista valita. Seinien lisäksi keittiötaulu voi olla hyvin koristeellinen elementti myös keittiön työtason päälle asetettuna.

Todelliselle kahvifanille

On olemassa aamuvirkkuja ihmisiä, jotka pinkaisevat ylös sängystä ja keksivät mitä nerokkaimpia ideoita jo aamusuihkussa. Ja sitten on olemassa meitä, jotka hädin tuskin pystyvät muodostamaan yhtenäisen lauseen (tai ajatuksen) ennen ensimmäistä kupillista aamukahvia. Tämä juliste on omistettu meille eli jälkimmäiselle ihmisryhmälle.

Musta keittiötaulu valkoista seinää vasten - keittiön sisustusKuvassa: But first coffee - Mustamaalattu

Kahvitaide ja seinätaide yhdessä ja samassa!

Jatkamme kahviteemalla, mutta tällä kertaa keskitymme kahviasiantuntijoihin. Eli niihin, jotka pitävät siitä kahviloissa koettavasta ylellisestä tunteesta, joka syntyy baristan huolella valmistamasta café latte -mukillisesta kauniine pintakuvioineen. Tuon tunteen voit saada myös kotisi keittiöön tämän julisteen avulla.

Keittiötaulu kahvikupeilla valkoisia kaakeleita vasten - Keittiön sisustusKuvassa: Coffee Date

Bon appétit!

”Hyvää ruokahalua” kuulostaa sekin kivalta, mutta ei suinkaan yhtä hienolta kuin ranskan kielen ”Bon appétit”.

Keittiötaulu tekstillä Bon appétit, kahvinkeitin sekä lasipurkit tummalla työtasollaKuvassa: Bon appetit

Ethän unohda vihanneksia!

Jos olet innokas lisäämään vihanneksia ruokavalioosi, voi tämä juliste toimia tyylikkäänä muistutuksena asiasta. Ja mikäli et onnistu loihtimaan päivittäin vihanneksia lautasellesi, ne löytyvät joka tapauksessa seinältäsi. Sillä jokainenhan meistä tietää sen, että ajatus on tärkein!

Keittiötaulu vihanneksilla valkoista seinää vasten - keittiön sisustusKuvassa: Veggies

Lajittele jätteitä enemmän!

Käytäntö kohtaa tyylikkään designin tässä upeassa julisteessa, johon on painettu jätteiden lajitteluohjeet. Hyväksi ympäristölle, hyväksi mielenrauhalle.

Juliste jätteiden lajitteluohjeilla valkoista seinää vasten - keittiön sisustusKuvassa: How To Recycle - White

Tyylikkäät patenttipiirustukset

Patenttipiirustusten koristamat julisteet klassisilla 30-luvun sähkövatkaimilla toimivat tyylikkäänä seinätaiteena keittiössäsi. Erityisen elegantin lopputuloksen saat ripustamalla nämä kaksi patenttipiirustusta vieretysten taulusarjaksi.

Julisteet patenttipiirustuksilla sähkövatkaimista valkoista seinää vasten - keittiön sisustusVasemmalta: 1. Patentti Piirustus - Keittiökone I - Juliste // 2. Patentti Piirustus - Keittiökone II - Juliste

 

Katso koko keittiöjulisteiden valikoimamme täältä!