Valkoinen, valkoisempi, valkoisin paspartuuri - sävyjen vertailua

Oletko päättänyt hankkia tauluusi valkoisen paspartuurin? Siinä tapauksessa olet tehnyt erittäin hyvän valinnan, sillä se epäilemättä loihtii tauluusi tyylikkään ja eksklusiivisen kehystyksen. Valittavissa on kuitenkin useita eri sävyjä: etsitkö voimakkaan valkoista paspartuuria vaiko kenties sellaista, jonka sävyssä on hieman lämpimämpi ja pehmeämpi tuntu? Tässä esittelemme erilaisten valkoisten paspartuuriemme väliset sävyerot!

Valkoinen paspartuuri on klassinen ja erittäin suosittu valinta, joka täydentää upeasti lähestulkoon kaikenlaiset kuvat, kehykset ja sisustustyylit. Mutta kuten varmaan jo tiesitkin, sisustusmaailmassa on tarjolla useampia kuin yhtä valkoisen sävyä. Näin on myös paspartuuriemme laita – meillä voit valita paspartuurisi kolmesta eri valkoisen sävystä, ja kermanvärisen paspartuurin laskemme neljänneksi vaihtoehdoksi.

Meille tulee runsaasti kysymyksiä juuri valkoisten paspartuuriemme sävyeroista. Tästä syystä halusimme tässä artikkelissa esitellä nämä sävyerot.

Erilaiset valkoiset paspartuurimme 

1. Paspartuuri Liidunvalkoinen: Kaikkein valkoisin paspartuurimme. Sopiva valinta halutessasi kehystykseesi superraikkaan ja eksklusiivisen tunnun.

2. Paspartuuri Valkoinen: Toiseksi valkoisin paspartuurimme. Standardivalkoinen sävy, joka on aina varma valinta – kehystettävästä kuvasta riippumatta!

3. Paspartuuri Offwhite: Kolmanneksi valkoisin paspartuurimme kermanväriin taittuvalla vivahteella. Tämä vaihtoehto ei ole yhtä voimakkaan valkoinen kuin kaksi edellä mainittua, vaan sen sijaan se loihtii kehystykseen hieman pehmeämmän vaikutelman. 

4. Paspartuuri Creme: Tässä paspartuurissa on miellyttävä sävy, joka taittuu lämpimämpään, hieman kellertävään suuntaan.

Valkoisten paspartuurien neljä eri sävyäVasemmalta: 1. Liidunvalkoinen // 2. Valkoinen // 3. Offwhite // 4. Creme

Toivottavasti valkoisen paspartuurisi valinta sujuu nyt hieman helpommin – täältä löydät koko valikoiman!