Vintage & retro - julisteet

(22)

Ovatko vintage ja retro suosikkityylejäsi sisustuksessa? Niin meidänkin – tutustu julistevalikoimaamme alla ja löydät monta katseenvangitsevaa vaihtoehtoa. Vintagejulisteita ja retrojulisteita on saatavilla mustavalkoisina, pastelliväreissä, hillityissä tai vahvoissa väreissä.

Kuva-aiheista löytyy muun muassa hyönteisiä, hedelmiä, kameroita, ilmapalloja ja paljon muuta. Valitse omat suosikkisi ja sijoita ne seinälle joko yhdessä tai yksinään. Mikä ikinä näyttääkään mielestäsi tyylikkäimmältä.

Aihe
Väri
Suunta
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Aihe
  • Väri
  • Suunta
  • Hinta
  Näyttää 22 tuotteet
  Näyttää 22 tuotteet

  Sisusta vintage-julisteilla

  Retrohenkiset vintage-julisteet ovat monen suosikki ja ymmärrämme hyvin, miksi! Meillä on paljon erilaisia vintage-tauluja monessa upeassa tyylissä ja monella hienolla teemalla, joten olemme melko varmoja, että monet löytävät meiltä uuden vintage-julisteen kotiin.

  Tutustu valikoimaamme ja valitse omat suosikit. Varaudu siihen, että löydät monta upeaa taulua ja julistetta, joista pidät, meillä on nimittäin vain hienoja julisteita!

  Sekoita ja yhdistele

  Parasta julisteissa on se, että ne kaikki sopivat yhteen, vaikka eivät ole samaa sarjaa. Julisteita ei tietenkään tarvitse yhdistää samalle seinälle, mutta on mukavaa, että on se vaihtoehto, jos haluaa luoda esimerkiksi tauluseinän. Yhtenäinen tyyli helpottaa myös julisteiden asettamista kodin eri huoneisiin. Tutustu laajaan valikoimaan!

  On tärkeää, että valikoimassamme on jotain kaikille. Riippumatta siitä, pidätkö mustavalkoisesta, suloisesta ja pastellisävyisestä, modernista ja tyylikkäästä vai vintagesta, on meillä vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin. Meiltä löydät paljon upeita vintage-tauluja sekä tietenkin myös moderneja vaihtoehtoja. Meillä on vaihtoehtoja, jotta kaikki voivat sisustaa julisteilla!

  Eikä pelkästän aiheita ole hauska sekoittaa keskenään, vaan on myös hauskaa ostaa kotiin erikokoisia julisteita. Jotkut aiheet ovat tyylikäämpiä suuremmassa koossa, kun taas toiset pienempinä.Sillä on merkityästä, miltä itsestäsi tuntuu kunkin aiheen suhteen!

  Klikkaa vintage-julisteiden kuvia ja näet lisää kuvia siitä, kuinka julistetta on käytetty sisustuksessa. Inspiroidu kauniista sisustuskuvista, jotka myös auttavat hahmottamaan, miltä kyseinen kuva näyttäisi sinun kotona. Meillä on paljon kuvia eri julisteista, joka helpottaa päätöksentekoa ja tietenkin, jotta olisit mahdollisimman varma valinnastasi.

  Sisusta vintage-julisteilla

  Vintage-taulut ja retro-julisteet ovat sisustuselementtejä, jotka tuovat kotiin syvyyttä ja kutsuvaa tunnelmaa! Nämä ovat myös erinomainen tapa tuoda huoneeseen täysin uutta tyyliä ja uusi ilme, helposti ja nopeasti. Oikealla kuvalla tai kuvilla voi piristää huonetta kuin huonetta ja tuoda kotiin raikasta ja modernia tyyliä./p>

  Vaikka kyseessä on vintage-julisteet, ei se missään nimessä tarkoita, että tyyli olisi vanhanaikainen, päinvastoin! Vintage on erittäin moderni trendi ja retrohenkinen sisustustyyli on moderni ja tyylikäs. Täydellinen valinta kodin jokaiseen huoneeseen!

  Meillä on paljon erilaisia julisteita juuri tässä kategoriassa. Huomioithan, että julisteet, jotka ovat “vintage-/retro-kategoriassa” eivät ole kaikki julisteet, jotka ovat tätä teemaa! Tutustu julistevalikoimaan ja löydä paljon erilaisia vintagehenkisiä julisteita. Monet julisteet esimerkiksi kukkakuviolla voi myös olla tyyliltään hyvin retrohenkisiä ja vintage-tyylisiä, joten selaa monipuolista valikoimaa ja löydä omat suosikkisi.

  Tauluseinä

  Oletko sinäkin törmännyt upeaan tauluseinätyyliin? Tämä on trendi, joka on uskomattoman suosittu ja ymmärrämme hyvin sen saaman suosion! Tauluseinä on uskomattoman tyylikäs sisustuselementti ja hauska asia kodin sisustuksessa, joka sopii jokaiseen kotiin. Valitset itse, mitä tauluseinä sisältää, mitä kuvia ja kehyksiä ja sekä kuinka haluat ne asetella, jotta seinästä tulee mahdollisimman tyylikäs!

  Tauluseinästä on helppo inspiroitua, koska kyseessä on todellinen taideteos omassa kodissa. Tauluseinä on myös erinomainen tapa kokeilla omaa luovuuttaan ja kokeilla omia rajoja ja uusia sisustustyylejä. Tauluseinä on tyylikäs osa sisustusta ja hauska projekti oman kodin sisustuksen päivittämiseksi!

  Paras vinkkimme on hahmotella kuvia asettamalla ne esimerkiksi pöydälle tai lattialle ja mallailla kuvia, jotta vältyt reikiä täynnä olevilta seiniltä. Näen näet myös miltä kuvat näyttävät yhdessä ja kuinka ne kannattaa kiinnittää seinään. Suosittelemme, että käytät aikaa ja kokeilet eri kuvayhdistelmiä, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Joten aseta kaikki kuvat vierekkäin ja katso mikä näyttää parhaalta. Voimme luvata, että tulet muuttamaan kuvien paikkoja muutaman kerran!

  Erittäin hienoa ja edullista!

  Julisteiden ostaminen meiltä on helppoa ja edullista. Meillä on, kuten varmasti olet nähnyt, erittäin laaja ja monipuolinen valikoima, josta olemme erittäin ylpeitä. Ja syystäkin, meiltä löytyy nimittäin julisteet kaikkiin koteihin! Nyt voit uudistaa huonetta tai koko kotia ilman, että se maksaa maltaita, joten mikä sen parempaa!

  Retrojulisteet ja vintage-taulut houkuttelevat sinua ostamaan ne uuteen kotiin ja kun olet löytänyt omat suosikit voimme luvata, että seinistä kotona tulee erittäin paljon hienommat! Joten tutustu valikoimaan ja tilaa kotiin uudet julisteet!

  Me rakastamme retrojulisteita ja vintage-tauluja, jotka tuovat kotiin uutta valoa ja tekevät huoneesta kuin huoneesta raikkaan ja kutsuvan. Nyt voit uudistaa kotia ja hankkia sinne paljon upeita sisustustavaroita ilman, että ne maksavat maltaita. Uskomme että kaikilla pitäisi olla mahdollisuus ostaa kauniita ja edullisia sisustustavaroita, siksi meillä on laaja valikoima, josta löytyy julisteita jokaiseen makuun!

  Osta kehykset samalla kertaa

  Meillä on tietenkin myös kehyksiä! Vinkkimme on ostaa kehykset samalla kertaa, kun olet ostamassa julisteita – jos haluat kehyksiä, tietenkin. Jos suunnittelet tauluseinän tekemistä, on hyvä ostaa siihen sopivat kehykset samalla kertaa, mutta jos haluat uudistaa kotia hienoilla kuvilla ja julisteilla, et välttämättä tarvitse kehyksiä. Kehyksillä tai ilman, sinä päätät!

  Anna sisustukselle tyyliä vintagella

  Vintage tarkoittaa vanhoja kauniita esineitä, jotka on valmistettu entisaikoina, kun taas retro merkitsee hiljattain suunniteltuja, näiden vintage-esineiden innoittamia esineitä. Meidän julisteemme ovat kaikki uutta tuotantoa, mutta niihin on saatu inspiraatiota joko vanhoista kirjasintyyleistä ja -muodoista, muotoilusta tai ne ovat uutta vintagejulisteiden, kuvientai piirrosten innoittamaa tuotantoa. Aiheet sopivat täydellisesti itsevarmalle sisustajalle, joka tietää, millaisen tunnelman hän kotiinsa haluaa.

  Vintagella voit tehdä sisustuksesta todella hienon monella tavalla. Käytät joko ainoastaan käytettyjä tavaroita, vanhoja huonekaluja ja hienoja retropostereita tai yhdistelet uutta ja vanhaa ihanaksi sekoitukseksi. Vintage- ja retroposterimme käyvät esimerkiksi superhienosti moderniin pastellinväriseen, valkoiseen tai turkoosiin seinään. Lisää joukkoon kokoelma kankaita, joissa on modernit graafiset kuviot ja erilaisia metalliesineitä ja tavoite on saavutettu!

  Oikea kehys oikealle julisteelle

  Mitä sinun pitää ottaa huomioon, kun haluat tehdä kokonaisen taulun retro- ja vintagejulisteistamme? Se on tietenkin makuasia, mutta jos sovitat yhteen aiheen ja kehyksen, osut varmasti oikeaan. Esimerkiksi musta kehys sopii lähes aina vaaleaa taustaa vasten tai valkoinen kehys tummempaan. Mustavalkoiseen julisteeseen voi helposti yhdistää värikkäämmän kehyksen tai ylellisemmän kultaisen tai hopeisen. Kokoa sitten huoneeseen muutamia samanvärisiä sisustuselementtejä asetelmiksi sinne tänne.