Valokuvataide

(610)
Aihe
Väri
Suunta
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Aihe
  • Väri
  • Suunta
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 610 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 610 tuotteet

  Trendikästä valokuvataidetta

  Pidätkö sinäkin taiteellisesta tyylistä? Ovatko taiteelliset julisteet sinun suosikkejasi? Meillä on onneksi laaja valikoima trendikkäitä valokuvajulisteita, joten jos etsit taiteellisia julisteita kotiin, olet tullut oikeaan paikkaan!

  Meillä on luonnollisesti myös mustavalkoisia julisteta, julisteita kultaisilla yksityiskohdilla, värikkäitä, retroja, moderneja ja paljon muita julisteita. Riippumatta siitä, minkä tyylistä valokuvataidetta olet etsimässä, tulet varmasti löytämään sen täältä!

  Valokuvataidetta kodin jokaiseen huoneeseen!

  Me haluamme tarjota paljon erilaisia vaihtoehtoja, mikä varmasti näkyy myös monipuolisesta valikoimastamme. Täältä löydät nimittäin hieman kaikkea ja jotain jokaiseen makuun! Olemme varmoja siitä, että kaikki löytävät juuri sellaisen julisteen, jota ovat etsimässä ja voimme luvata, että meiltä löydät varmasti enemmän kuin yhden suosikin! Joten tutustu valikoimaan ja hankin kotiin muutamia uusia julisteita!

  Riippumatta siitä missä asut, on julisteille sopiva tila tietenkin kodista riippuvainen. Jos sinulla on monta huonetta, joissa on tyhjiä seiniä ja etsit niihin inspiraatiota, suosittelemme selaamaan sivujamme ja saamaan inspiraatiota!

  Valitse erilaisia julisteita eri huoneisiin, jotta näet nopeasti, kuinka hyvä valikoima meillä on erilaisia julisteita ja muuta sisustusta kodin jokaiseen huoneeseen. Voit toisin sanoen täyttää kotisi lähes 100 % meidän hienoilla kuvillamme, joten tutustu valikoimaan ja tilaa kotiin omat suosikkisi!

  Tyylikästä ja edullista samassa paketissa!

  Yksi asia, joka on meille erityisen tärkeä, kun kehitämme erittäin hienoja julisteita, kuten trendikästä valokuvataidetta, kukkaprinttejä, luontokuvia, valokuvia ja paljon muuta, on tietenkin se, että julisteet ovat edullisia. Mikä olisi parempi yhdistelmä kuin edulliset ja tyylikkäät sekä laadukkaat kuvat? Meiltä löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja!

  Olemme myös erittäin tyytyväisiä siihen, että voimme tarjota paljon sisustusratkaisuja saman katon alla, jotta kaikki löytävät etsimänsä meidän laajasta valikoimastamme. Meillä on paljon erilaisia julisteita, monessa eri tyylissä sekä eri kokoisina. Suosittelemme kokeilemaan eri kokoisten julisteiden yhdistämistä samalle seinälle, joka toimii erittäin näyttävänä yksityiskohtana ja tuo uutta ilmettä kotiin!

  Tiedämme jo, että julisteilla on suuri merkitys kodin sisustuksessa ja tuovat kotiin upean, viimeistellyn tyylin. Julisteet, kehykset, taulut ja kasvit ovat myös nopea ja edullinen tapa tuoda kotiin uutta ilmettä ilman, että maksaa itseään kipeäksi. Kaikilla on siis mahdollisuus uudistaa kotia edullisesti ja helposti. Täydellistä!

  Haluatko tauluseinän?

  Jos olet kiinnostunut kokeilemaan tauluseinää, et varmasti ole yksin! Monet ovat ihastuneet tähän jännittävään trendiin, emmekä ihmettele lainkaan. Tauluseinät ovat vain uskomattoman tyylikkäitä ja toimivat upeana sisustusyksityiskohtana kodissa kuin kodissa. Tauluseinät sopivat jokaiseen kotiin, koosta riippumatta!

  Tauluseinä on myös kätevä vaihtoehto, jos et ole varma, miten asetat julisteet kodin eri huoneisiin. Monesti käy niin, että löytyy paljon upeita julisteita, kehyksiä ja muita sisustusyksityiskohtia ennen kuin on ehtinyt miettiä, mihin ne laittaa. Kuulostaako tutulta? Tietenkin!

  Hienoja julisteita voi tietenkin hankkia kotiin, vaikka ei olisikaan varma, mihin julisteet asetetaaan kotona. Meillä on siihen ratkaisu, joka helpottaa julisteiden asettamista omassa kodissa, nimittäin tauluseinä! Asetat vain kaikki suosikkijulisteet yhdelle seinälle ja taideteos on valmis!

  Pitääkö kaiken sopia yhteen?

  Tämä on asia, jota monet meistä miettivät paljon, etenkin kodin sisustuksessa. Jotkut haluavat, että kaikki sopivat täydellisesti yhteen, kun taas toiset yhdistelevät mielellään eri tyylejä sisustuksessa. Kyse on kuitenkin siitä, mistä itse pitää ja kotiin pitää tietenkin hankkia niitä julisteita ja kuvia, joista pitää, ei vain niitä, jotka sopivat yhteen. Eri tyylien yhdistele on paitsi trendikästä, myös joskus täydellinen tapa viimeistellä kodin sisustus ja tuoda siihen lisää syvyyttä. Siksi pyrimme rohkaisemaan kaikkia kokeilemalla erilaisia tyylejä ja yhdistämällä niitä vierekkäin, lupaamme, että lopputuloksesta tulee hieno!

  Kun olet tutustunut valikoimaamme, näet, että meillä on paljon trendikästä valokuvataidetta, mutta epäröit kenties, sopiiko se kotona olevaan sisustukseen? Älä huoli, olemme nimittäin varmoja, että trendikkäät valokuvat sopivat kotiin kuin kotiin! Tilaa omat suosikkisi, aseta ne seinälle ja anna niiden sopeutua seinään. Saattaa mennä hetki ennen kuin kuva on löytänyt oman paikkansa, mutta usein odottamattomat yhdistelmät toimivat parhaiten!

  Kuvittele vain, kuinka tyylikäs julisteilla täytetty seinä onkaan! Hanki useita erilaisia julisteita ja aseta ne kaikki vierekkäin samalle seinälle, lupaamme, että tulet rakastamaan lopputulosta!

  Kehys ei ole aina tarpeen

  Kun on löytänyt täydellisen julisteen, voi mennä hetki ennen kuin tehdään päätös siitä, tarvitseeko juliste kehyksen vai ei. Kaikki kuvat eivät tarvitse kehyksiä, mutta kehykset ovat tietenkin erittäin tyylikäs tapa tuoda seinälle viimeistellyn ilmeen! Meiltä löydät tietenkin niin julisteet kuin kehykset, joten suunnittele hieman, miltä haluat seinän näyttävän ja kokeile esimerkiksi julisteita ilman kehyksiä. Jos muutat mieltäsi, voit aina tilata kehykset meiltä!

  Yksi asia, joka tapahtuu, kun juliste kiinnitetään ilman kehyksiä, on se, että se saa lisää tilaa, mikä ei ole tietenkään koskaan väärin. Anna julisteille niiden ansaitsemansa huomiota ja kiinnitä ne ilman kehyksiä! Uskalla kokeilla uutta ja rikkoa rajoja!

  Kokeile erilaisia teemoja

  Suunnitellessasi kotiasi meidän julisteilla ja taideaiheisilla kuvillamme, on mukava leikkiä ajatuksella mihin niitä sijoittaa. Kokeile, miten kuvan aihe tulee esiin eri paikkoihin sijoitettuna. Joskus taulu voi näyttää todella kutsuvalta, jos sen sijoittaa paikkaan aivan yksinään, ja toisinaan taulu näyttää paremmalta muun sisustuksen seassa.

  Voit miettiä asiaa monella eri tavalla. Taulua ei aina tarvitse ripustaa ylös. Taululista, johon voi laittaa yhden tai useamman taulun voi olla mukavampi vaihtoehto. Taulun voi myös laittaa penkin tai hyllyn päälle. Tee jotakin oikein jännittävää täyttämällä kokonainen seinä erikokoisilla tauluilla, joko täysin symmetrisillä kuvioilla, tai laittamalla kaikki aivan sekaiseen järjestykseen. Vinkki! Ennen kuin aloitat hakkaamaan nauloja seinään, levitä taulut lattialle ja kokeile erilaisia kuvioita kunnes löydät suosikkisi.

  Meidän valikoimaamme kuuluvat julisteet ja taulut on tarkkaan valittu, jotta useat aiheet sopisivat yhteen. Tämän ansiosta voit luoda tyylikkään kokonaisuuden, ja mikäli haluat, laittaa useita huoneeseen sopivia tuotteita yhtenäiseksi tauluseinäksi. Väri, kuvio ja muoto, on useissa meidän tuotteissamme tarkkaan mietitty punainen lanka, sinulle, joka haluat sekoittaa ja sovittaa harmonisen näköisen sisustuksen. Tuotteita voidaan usein ostaa erikokoisia, sekä myös tyyliltään ja kooltaan yhteensopivia kehyksiä ja passepartout kehyskartonkeja. Olemme aivan varmoja, että tulet löytämään tunnetta, iloa ja inspiraatiota meidän taiteellisista tauluistamme ja julisteistamme – aivan kuten olemme itsekin tehneet!