• Himmennettävä valaistus
  • Tyylikäs meikkipeili KAILAlta
  • LED-valo kehystää peiliä

KAILA Meikkipeili Base Horisontal LED Valkoinen 80x60 cm

  • Himmennettävä valaistus
  • Tyylikäs meikkipeili KAILAlta
  • LED-valo kehystää peiliä
259.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
13 cm
Väri
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3500K-6500K
Valonlähde
LED
Lumen
2600
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
80x60 cm
Koko
80x60 cm
Ripustus 
Vaaka
Seinäkiinnitys
Kyllä
Watt
24
Ulkomitat
80x63 cm
Paino
10000 g

Tällä meikkipeilillä teet meikkinurkkauksestasi ylellisemmän silmänräpäyksessä! Peilissä on suorakulmainen muoto ja LED-valaistus, joka kehystää 80x60 cm kokoista peilipintaa. Tämä tyylipuhdas muotoilu tekee peilistä sopivan kaikkiin huoneisiin. Peilin voi asentaa seinälle tai laittaa vaaka-asentoon pöydän päälle. Tämä tekee peilistä täydellisen sinulle, joka et halua porata reikiä seinään.

Peilissä on miellyttävä 3500-6500K valon hohde ja sytytät valaistuksen helposti peilin etupuolella olevasta kosketusnäppäimestä. Kosketusnäppäimellä voit myös säätää valonvoimakkuutta ja valon värilämpötilaa. “M”-napista säädetään värilämpötilaa ja “P”-napista säädetään valonvoimakkuutta. Peili liitetään pistorasiaan.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056996

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.