• Himmennettävä valaistus
  • Tyylikäs meikkipeili KAILAlta
  • Mukana pienempi 10-kertaisesti suurentava peili

KAILA Meikkipeili Foot Ruusukulta 18x30 cm

  • Himmennettävä valaistus
  • Tyylikäs meikkipeili KAILAlta
  • Mukana pienempi 10-kertaisesti suurentava peili
47.95 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
11,5 cm
Väri
Punakulta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
6000K
Valonlähde
LED
Lumen
480
Materiaali
Komposiitti
Peilin pinta-ala
25x16,5 cm
Koko
18x30 cm
Seinäkiinnitys
Ei
Watt
4
Ulkomitat
18x29 cm
Paino
550 g

Tässä meikkipeili sinulle, joka haluat elegantin peilin, jossa on joustava muotoilu. Peili laitetaan pystyasentoon, ja voit helposti vaihtaa peilin paikkaa kotona tai ottaa sen mukaan matkalle. 16,5x25 cm kokoista peilipintaa voi käännellä, joka helpottaa meikkaamista. Peilin mukana tulee pienempi, 10-kertaisesti suurentava peili, jonka voi kiinnittää meikkipeiliin.

Peilissä on sisäänrakennettu LED-valaistus, joka syttyy peilin takapuolella olevasta katkaisijasta. Valaistus loistaa kylmän valkoista valoa, jota voi himmentää. Valonvoimakkuutta voi säätää painamalla peilin etupuolella olevaa kosketusnäppäintä muutaman sekunnin ajan. Peili toimii AA-paristoilla, jotka myydään erikseen.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056984

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.