• Himmennettävä valaistus
  • Tyylikäs meikkipeili KAILAlta
  • Mukana pienempi 10-kertaisesti suurentava peili

KAILA Meikkipeili Foot Valkoinen 18x30 cm

  • Himmennettävä valaistus
  • Tyylikäs meikkipeili KAILAlta
  • Mukana pienempi 10-kertaisesti suurentava peili
47.95 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
11,5 cm
Väri 
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
6000K
Valonlähde
LED
Lumen
480
Materiaali 
Komposiitti
Peilin pinta-ala
16,5x25 cm
Koko
20x30 cm
Seinäkiinnitys 
Ei
Watt
4
Ulkomitat 
18x29 cm
Paino 
550 g

Jos olet etsinyt pienempää meikkipeiliä, joka on helppo ottaa mukaan matkalle, voit lopettaa etsinnät nyt. Tässä mallissa on nimittäin hyvin kompakti muotoilu: 16,5x25 cm kokoinen peilipinta ja jalusta, jonka avulla voit asettaa peilin helposti kaikille tasaisille pinnoille. Peilin mukana tulee myös pienempi peili, jota voi käyttää erikseen tai kiinnittää sen meikkipeiliin. Pienempi peili on 10-kertaisesti suurentava.

Peilipintaa kehystää LED-valaistus, joka valaisee tasaisesti, kun meikkaat. LED-valaistus on hyvin suotuisa valonlähde, sillä se on energiatehokas ja pitkäkestoinen. Peili syttyy takapuolella olevasta katkaisijasta ja valonvoimakkuutta voi säätää painamalla peilin etupuolella olevaa kosketusnäppäintä muutaman sekunnin ajan. Peili toimii AA-paristoilla, jotka myydään erikseen.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056982

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.