• Meikkipeili ruotsalaista muotoilua KAILAlta
  • Himmennettävä LED-valaistus
  • Käännettävä

KAILA Meikkipeili Hollywood 12 Hopeanvärinen 30x41 cm

  • Meikkipeili ruotsalaista muotoilua KAILAlta
  • Himmennettävä LED-valaistus
  • Käännettävä
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
8,5 cm
Väri 
Hopea
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
960
Materiaali 
Metalli
Peilin pinta-ala
30x41 cm
Koko
35x45 cm
Seinäkiinnitys 
Ei
Watt
12
Ulkomitat 
36x47 cm
Paino 
2700 g

Ylellinen meikkipeili, jossa on sisäänrakennettu valaistus, tekee uuteen päivään valmistautumisesta miellyttävämpää. Peili on sekoitus tyylipuhdasta minimalismia ja Hollywood-glamouria: hopeanväristä peiliä valaisee 12 LED-lamppua, jotka kehystävät peilipintaa. Peilin valaistusta voi säätää ja voit muuttaa värilämpötilaa ja himmentää valoa haluamasi mukaan. Tämä tapahtuu peilin etupuolella olevista kosketusnäppäimistä. “M”-napista säädetään värilämpötilaa ja “P”-napista säädetään valonvoimakkuutta. Lamput syttyvät ja sammuvat myös kosketusnäppäimellä.

Tässä meikkipeilissä on näyttävä, jalustalla varustettu muotoilu, jolla voit käännellä 30x41 cm kokoista peilipintaa sisään- tai ulospäin. Peili liitetään pistorasiaan.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056937

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.