• Meikkipeili ruotsalaista muotoilua KAILAlta
  • Himmennettävä LED-valaistus
  • Käännettävä

KAILA Meikkipeili Hollywood 12 Hopeanvärinen 30x41 cm

  • Meikkipeili ruotsalaista muotoilua KAILAlta
  • Himmennettävä LED-valaistus
  • Käännettävä
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
8,5 cm
Väri
Hopea
Peililasin väri 
Väritön
Valonlähde
LED
Lumen
960
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
30x41 cm
Seinäkiinnitys
Ei
Watt
12
Ulkomitat
36x47 cm
Paino
2700 g

Merkki: KAILA

Ylellinen meikkipeili, jossa on sisäänrakennettu valaistus, tekee uuteen päivään valmistautumisesta miellyttävämpää. Peili on sekoitus tyylipuhdasta minimalismia ja Hollywood-glamouria: hopeanväristä peiliä valaisee 12 LED-lamppua, jotka kehystävät peilipintaa. Peilin valaistusta voi säätää ja voit muuttaa värilämpötilaa ja himmentää valoa haluamasi mukaan. Tämä tapahtuu peilin etupuolella olevista kosketusnäppäimistä. Lamput syttyvät ja sammuvat myös kosketusnäppäimellä.

Tässä meikkipeilissä on näyttävä, jalustalla varustettu muotoilu, jolla voit käännellä 30x41 cm kokoista peilipintaa sisään- tai ulospäin. Peili liitetään pistorasiaan.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku: 51056937
 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Kirjoita tuotearvostelu