• Meikkipeili, jossa käännettävä muotoilu
  • Himmennettävä LED-valo
  • Langaton lataus älypuhelimille

KAILA Meikkipeili Hollywood 12 Langattomalla Laturilla Rosékulta 30x41 cm

  • Meikkipeili, jossa käännettävä muotoilu
  • Himmennettävä LED-valo
  • Langaton lataus älypuhelimille
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
8,5 cm
Väri 
Punakulta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
6000K
Valonlähde
LED
Lumen
960
Materiaali 
Metalli
Peilin pinta-ala
30x41 cm
Koko
35x45 cm
Watt
14
Ulkomitat 
36x47 cm
Paino 
2760 g

Tämä meikkipeili on ruusukullan sävyinen ja siinä ylellinen langaton latausominaisuus! Kun peili syttyy, voit laittaa puhelimesi sille tarkoitetulle paikalle peilissä, ja voit ladata sen 5V2A:lla (10W). Latausominaisuus toimii kaikissa älypuhelimissa, jotka tukevat langatonta latausta. Eikä peilin älykkäät ominaisuudet lopu tähän. Voit käännellä peilipintaa ja sisäänrakennettu LED-valaistus valaisee hyvin, kun laitat meikkiä. Valaistus koostuu 12:sta LED-lampusta, jotka kehystävät kauniisti peilipintaa ja antavat peilille tyylikkään ulkomuodon. Valaistus on himmennettävissä ja säätääksesi valonvoimakkuutta mielesi mukaan, paina peilin etupuolella olevaa kosketusnäppäintä muutaman sekunnin ajan.

Peilin voi sijoittaa helposti pystyyn lipaston, senkin tai pöydän päälle sen muotoilun ansiosta. Peili liitetään pistorasiaan.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056945

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.