• Meikkipeili, jossa käännettävä muotoilu
  • Himmennettävä LED-valo
  • Langaton lataus älypuhelimille

KAILA Meikkipeili Hollywood 12 Langattomalla Laturilla Valkoinen 30x41 cm

  • Meikkipeili, jossa käännettävä muotoilu
  • Himmennettävä LED-valo
  • Langaton lataus älypuhelimille
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
8,5 cm
Väri
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
6000K
Valonlähde
LED
Lumen
960
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
30x41 cm
Koko
35x45 cm
Watt
14
Ulkomitat
36x47 cm
Paino
2760 g

Tämä on kaunis meikkipeili, jossa on erityisen ylellinen yksityiskohta – voit nimittäin ladata sillä puhelimesi langattomasti! Kun lamppu palaa, voit sijoittaa laitteesi sille tarkoitetulle paikalle peilissä, ja ladata puhelimen 5V2A:lla (10W). Todella käytännöllistä hektisinä aamuina, kun haluat puhelimen olevan käden ulottuvilla, kun valmistaudut päivää varten peilin edessä. Lataustoiminto toimii kaikissa älypuhelinmalleissa, jotka tukevat langatonta latausta.

Peilin pystysuora muotoilu ja sen hienostunut valkoinen sävy tekevät siitä erittäinen tyylikkään, samalla kun sen älykkään rakenteen ansiosta voit kääntää peilipintaa haluamaasi asentoon. Peili on varustettu LED-valoilla: 12 lamppua ympäröi 30x41 cm:n kokoista peilipintaa. LED-valaistusta voi himmentää. Pidä peilipinnassa olevaa kosketusnäppäintä pohjassa muutaman sekunnin ajan valonvoimakkuutta säätääksesi. Peili liitetään pistorasiaan.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056943

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.