• Meikkipeili ruotsalaista muotoilua KAILAlta
  • Himmennettävä LED-valaistus
  • Käännettävä

KAILA Meikkipeili Hollywood 12 Ruusukulta 30x41 cm

  • Meikkipeili ruotsalaista muotoilua KAILAlta
  • Himmennettävä LED-valaistus
  • Käännettävä
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
8,5 cm
Väri
Punakulta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
960
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
30x41 cm
Koko
35x45 cm
Seinäkiinnitys
Ei
Watt
12
Ulkomitat
36x47 cm
Paino
2700 g

Tämä on kooltaan sirompi meikkipeili, jossa on 30x41 cm kokoinen peilipinta, sisäänrakennettu valaistus ja elegantti ruusukultainen sävy. Peilissä on tyylikäs jalusta, joten voit sijoittaa peilin helposti meikkipöydälle, senkin päälle tai sivupöydälle. Peilin asentoa voi myös käännellä, meikkaamisen ja peilaamisen helpottamiseksi.

Peilissä on LED-valaistus: 12 isompaa lamppua, jotka kehystävät peilipintaa kauniisti. Sytytät peilin etupuolella olevasta kosketusnäppäimestä. Peilissä on kosketusnäppäimet myös valonvoimakkuuden ja värilämpötilan säätämiseksi. “M”-napista säädetään värilämpötilaa ja “P”-napista säädetään valonvoimakkuutta. Peili liitetään pistorasiaan.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056938

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.