• Meikkipeili, jossa 15 lamppua
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Asennetaan seinälle tai jalustalle

KAILA Meikkipeili Hollywood 15 Ruusukulta 58x46 cm

  • Meikkipeili, jossa 15 lamppua
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Asennetaan seinälle tai jalustalle
169.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
10 cm
Väri
Punakulta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
1200
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
58x46 cm
Koko
60x50 cm
Ripustus 
Vaaka
Seinäkiinnitys
Kyllä
Ulkomitat
58x48 cm
Paino
4920 g

Tämä meikkipeili on trendikäs sisustusyksityiskohta eteisessä ja olohuoneessa – tai jos laitat sen meikkipöydän päälle, saat aikaan ylellisen meikkinurkkauksen. Peilillä on Hollywoodin inspiroima muotoilu isojen sisäänrakennettujen LED-lamppujen ja ruusukullansävyisen jalustan kanssa. Jalusta on helppo irrottaa sekä kiinnittää takaisin, joten voit valita haluatko ripustaa peilin seinälle vai laittaa sen seisomaan.

Meikkipeilin peilipinta on kooltaan 58x46 cm ja peilipinnan alareunassa on kolme kosketusnäppäintä. Yksi nappi valaistuksen sytyttämistä ja sammuttamista varten, ja kaksi nappia valoasetusten säätämiseksi. “M”-nappia painamalla voit säätää valon värilämpötilaa ja “P”-napista voit himmentää valaistusta toivomaasi valonvoimakkuuteen. Peili liitetään pistorasiaan.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056951

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.