• Meikkipeili, jossa taittuva muotoilu
  • Säädettävä LED-valo
  • Kompakti koko, ulkomitat 28x35 cm

KAILA Meikkipeili Hollywood 9 Hopeanvärinen 25x30 cm

  • Meikkipeili, jossa taittuva muotoilu
  • Säädettävä LED-valo
  • Kompakti koko, ulkomitat 28x35 cm
169.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
8 cm
Väri
Hopea
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
25x30 cm
Koko
28x35 cm
Seinäkiinnitys
Ei
Ulkomitat
28x35 cm
Paino
1740 g

Tämä meikkipeili saa oman erityisen paikkansa meikkinurkkauksestasi. Peilin tyylipuhdasta hopeaväriä täydentää 9 kappaletta LED-lamppuja, jotka kehystävät kauniisti 25x30 cm kokoista peilipintaa. LED-valo valaisee tasaisesti, kun laitat meikkiä, ja lisäjoustavuutta saat säätämällä värilämpötilaa ja himmentämällä valaistuksen haluamaasi vahvuuteen. Valaistuksen säätäminen tapahtuu peilin etupuolella olevien kosketusnäppäinten avulla. ”M”-nappi säätää värilämpötilaa, ja voit valita lämpimän, kylmän ja luonnollisen valon väliltä. ”P”-nappia käytetään säätämään valonvoimakkuutta. Peilissä on myös erillinen virtanappi.

Meikkipeilin käännettävän muotoilun ansiosta, voit laittaa sen helposti haluamaasi asentoon, kun valmistaudut päivää varten. Peili liitetään pistorasiaan.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056941

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.