• Tyylikäs meikkipeili ruotsalaista muotoilua KAILAlta
  • Säädettävä LED-valaistus
  • Kompakti koko, ulkomitat 28x35 cm

KAILA Meikkipeili Hollywood 9 Ruusukulta 25x30 cm

  • Tyylikäs meikkipeili ruotsalaista muotoilua KAILAlta
  • Säädettävä LED-valaistus
  • Kompakti koko, ulkomitat 28x35 cm
169.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
8 cm
Väri
Punakulta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
720
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
25x30 cm
Koko
28x35 cm
Seinäkiinnitys
Ei
Watt
9
Ulkomitat
28x35 cm
Paino
1740 g

Etsitkö meikkipeiliä pienemmässä koossa? Tämä Hollywoodin inspiroima peili on sirokokoinen, sen peilipinta on kooltaan 25x30 cm, ja sitä kehystää kauniisti peilin sisäänrakennettu valaistus. Peilissä on trendikäs ruusukullan sävy, joka tekee muotoilusta erityisen hienostuneen.

Meikkipeili on varustettu LED-valaistuksella, joka on pitkäkestoinen ja energiaa säästävä valonlähde. Sisäänrakennetun valaistuksen ansiosta voit meikata ja valmistautua uuteen päivään loistavin lopputuloksin. Valaistus syttyy helposti peilin etupuolella olevasta kosketusnäppäimestä. Peilissä on kosketusnäppäimet myös valonvoimakkuuden ja värilämpötilan säätämiseksi. Näin saat säädettyä valaistuksen juuri sinulle sopivaksi. Peili liitetään pistorasiaan.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056942

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.