• Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Asennetaan seinälle tai jalustalle

KAILA Meikkipeili Hollywood Round 10 Valkoinen 40x30 cm

  • Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Asennetaan seinälle tai jalustalle
169.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
9 cm
Väri
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
800
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
40x30 cm
Koko
40x30 cm
Ripustus 
Pysty
Seinäkiinnitys
Kyllä
Watt
10
Ulkomitat
40x33 cm
Paino
2460 g

Tämä on ylellinen meikkipeili, jossa on sisäänrakennettu LED-valo, joka valaisee tasaisesti kasvojasi. Valaistus koostuu 10:stä LED-lampusta, jotka on sijoitettu pitkin peilipinnan reunaa. Valoa voi säätää oman maun mukaan, sillä voit muuttaa sekä valonvoimakkuutta että värilämpötilaa. Valoasetuksia voi säätää peilin etupuolella olevien kosketusnäppäinten avulla, jotka on merkattu kirjaimilla. ”M”-nappia painamalla säädät värilämpötilaa ja voit valita lämpimän, kylmän ja luonnollisen valon väliltä. ”P”-napista voit säätää valonvoimakkuutta. Peilissä on myös kosketusnäppäin peilin sytyttämistä ja sammuttamista varten. Peili liitetään pistorasiaan.

Tässä peilissä on tyylikäs pyöreä muoto, joka erottuu kauniisti vasten kodin suoria linjoja, kuten taulukehyksiä ja suorakulmaisia huonekaluja. Peilin voi laittaa seisomaan jalustalle ja sen koristeellisen ulkomuodon ansiosta se sopii yhtä hyvin niin makuuhuoneen meikkipöydälle kuin olohuoneen senkin päälle. Voit myös irrottaa peilin jalustan ja ripustaa peilin seinälle.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056946

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.