• Meikkipeili, jossa himmennettävä LED-valo
  • Sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin
  • 10x suurentava ominaisuus

KAILA Meikkipeili LED Strip Bluetooth-kaiuttimella Musta 18x30 cm

  • Meikkipeili, jossa himmennettävä LED-valo
  • Sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin
  • 10x suurentava ominaisuus
67.95 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
11,5 cm
Väri 
Musta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
6000K
Valonlähde
LED
Lumen
1920
Materiaali 
Komposiitti
Peilin pinta-ala
16,5x25 cm
Koko
20x30 cm
Seinäkiinnitys 
Ei
Watt
16
Ulkomitat 
18x29 cm
Paino 
550 g

Tämä on tyylipuhdas musta meikkipeili, jossa on sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin ja suurentava peilipinta. Yhdistät älypuhelimesi kaiuttimeen Bluetoothin kautta ja voit soittaa parhaita soittolistojasi hyvällä äänentoistolla. Peilin takapuolella olevien nappien avulla voit vaihtaa ja pausettaa kappaletta, säätää volyymia tai vastata puheluihin.

Peilissä on älykäs muotoilu varustettuna hienoilla yksityiskohdilla, jotka tekevät meikkaamisesta helpompaa, loistavin lopputuloksin. Peilipintaa ympäröi LED-valo, joka valaisee kasvosi – kaiken lisäksi peiliä voi käännellä ja sen asentoa muuttaa tilanteeseen sopivaksi. Valaistusta voi himmentää painamalla peilissä olevaa nappia. Mukana tulee myös pienempi peili, jossa on 10-kertaisesti suurentava peilipinta, joka on täydellinen apu, kun haluat keskittyä tiettyyn osaan kasvojasi. Peili toimii sisäänrakennetulla akulla, joka ladataan mukana tulevalla USB-kaapelilla.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056986

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.