• Kompakti meikkipeili, ulkomitat 17,5x37,5 cm
  • Ruotsalaista tyylipuhdasta muotoilua KAILAlta
  • Himmennettävä LED-valaistus

KAILA Meikkipeili Port Vaaleanpunainen 17x22 cm

  • Kompakti meikkipeili, ulkomitat 17,5x37,5 cm
  • Ruotsalaista tyylipuhdasta muotoilua KAILAlta
  • Himmennettävä LED-valaistus
32.90 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
12 cm
Väri
Vaaleanpunainen
Peililasin väri 
Väritön
Valonlähde
LED
Lumen
320
Materiaali
Komposiitti
Peilin pinta-ala
17,5xx22,5 cm
Seinäkiinnitys
Ei
Watt
3
Ulkomitat
17,5x37,5 cm
Paino
420 g

Merkki: KAILA

Tämä meikkipeili on loistava valinta sinulle, joka haluat pienemmän peilin kauniissa mallissa. Peilin vaaleanpunainen sävy antaa ihanan ripauksen väriä, samalla kun sisäänrakennettu LED-valaistus loistaa tasaista, kylmän valkoista valoa. Peili syttyy takapuolella olevasta katkaisijasta ja valon voimakkuutta voi säätää painamalla peilin etupuolella olevaa kosketusnäppäintä muutaman sekunnin ajan. Peili toimii AA-paristoilla, jotka myydään erikseen.

Peilissä on sisäänrakennettu LED-valaistus, joka reunustaa peilipintaa. Valaistus loistaa tasaista, kylmän valkoista valoa. Peili syttyy takapuolella olevasta katkaisijasta ja valon voimakkuutta voi säätää painamalla peilin etupuolella olevaa kosketusnäppäintä muutaman sekunnin ajan. Peili toimii AA-paristoilla, jotka myydään erikseen.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku: 51056933
 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.

0
0

Arvostelut

Kirjoita tuotearvostelu