• Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • USB-liitäntä älypuhelimen lataukseen
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila

KAILA Meikkipeili Round LED Valkoinen 50 cm Ø

  • Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • USB-liitäntä älypuhelimen lataukseen
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
209.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
10 cm
Väri
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
5760
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
50 cm Ø
Seinäkiinnitys
Ei
Ulkomitat
50x52 cm
Paino
3840 g

Haluatko hienostuneen peilin, jonka voit laittaa meikkipöydälle, eteisen lipaston tai olohuoneen senkin päälle? Tämä pyöreä peili, jossa on tyylipuhdas valkoinen jalusta ja sisäänrakennettu LED-valo, on sekä hyvännäköinen että kätevä lisä kotiisi. Meikkipeilin valaistus koostuu sisäänrakennetuista LED-valoista, ja valaistus sammutetaan ja sytytetään peilipinnassa olevasta kosketusnäppäimestä. Kosketusnäppäimillä voit myös säätää peilin valoasetuksia; “M”-napista säädetään värilämpötilaa ja “P”-napista valonvoimakkuutta.

Tässä peilissä on vielä yksi lisähienous – USB-liitäntä, jolla voit ladata älylaitteita. Tällä tavalla voit ladata puhelinta ja samalla pitää sen koko ajan lähelläsi, kun meikkaat ja laittaudut päivää varten. Peili liitetään pistorasiaan.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056968

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.