• Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Ulkomitat 36x47 cm

KAILA Meikkipeili Stand LED Musta 30x41 cm

  • Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Ulkomitat 36x47 cm
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
8,5 cm
Väri 
Musta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
3840
Materiaali 
Metalli
Peilin pinta-ala
30x41 cm
Koko
35x45 cm
Seinäkiinnitys 
Ei
Watt
24
Ulkomitat 
36x47 cm
Paino 
2560 g

Tämä tyylipuhdas meikkipeili näyttää hyvältä kodin kaikkien huoneiden pöydillä. Peili on sirokokoinen, peilipinta on kooltaan 30x41cm, joten se on hyvä valinta myös paikkoihin, joissa on rajoitetusti tilaa. Peilin älykkään muotoilun ansiosta peiliä voi käännellä eri asentoihin, ja se tekee peilaamisesta erittäin vaivatonta.

Tässä peilissä on sisäänrakennettu LED-valo, joka kehystää peilipintaa. Voit himmentää valaistusta “P”-kosketusnäppäimen avulla ja säätää valon värilämpötilaa “M”-napista. Näin voit muuttaa peilin valoasetuksia jokaisen tilanteen mukaan, haluatpa sitten pehmeän taustavalaistuksen tai kirkkaamman valon, joka auttaa sinua keskittymään peilikuvaasi. Peilissä on myös erillinen virtanappi, jolla voit sammuttaa ja sytyttää valaistuksen. Peili liitetään pistorasiaan.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056971

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.