• Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Ulkomitat 36x47 cm

KAILA Meikkipeili Stand LED Ruusukulta 30x41 cm

  • Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Ulkomitat 36x47 cm
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
8,5 cm
Väri
Punakulta
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
3840
Materiaali
Metalli
Peilin pinta-ala
30x41 cm
Seinäkiinnitys
Ei
Watt
24
Ulkomitat
36x47 cm
Paino
2560 g

Elegantti, valolla varustettu peili on sekä trendikäs sisustusyksityiskohta että täydellinen apuväline, kun meikkaat aamuisin. Tässä mallissa on hienostunut ruusukullansävyinen metallirakenne ja sisäänrakennettu LED-valo, joka kehystää peilipintaa. Voit säätää valaistusta tilanteen mukaan ja peilin valaistuksen voi myös sammuttaa tarpeen mukaan. Tämä tapahtuu peilin alareunassa olevista kosketusnäppäimistä. Virtanapin lisäksi, voit säätää sekä valonvoimakkuutta (“P”-nappi) että valon värilämpötilaa (“M”-nappi). Voit valita lämpimän, kylmän ja luonnollisen valon välillä.

Tämä meikkipeili laitetaan pystyasentoon meikkinurkkaukseen, olohuoneeseen tai johonkin muuhun huoneeseen. Peilin muotoilun ansiosta voit myös säätää peilin asentoa. Peili liitetään pistorasiaan.

Tämä peili tulee ruotsalaiselta KAILA-tuotemerkiltä. KAILA edustaa klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille on ominaista minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella. KAILA tarjoaa kauniita sisustusyksityiskohtia moderniin kotiin.

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056972

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.