• Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Ulkomitat 36x47 cm

KAILA Meikkipeili Stand LED Valkoinen 30x41 cm

  • Meikkipeili sisäänrakennetulla LED-valolla
  • Säädettävä valonvoimakkuus ja värilämpötila
  • Ulkomitat 36x47 cm
199.00 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
8,5 cm
Väri 
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
3840
Materiaali 
Metalli
Peilin pinta-ala
30x41 cm
Koko
35x45 cm
Seinäkiinnitys 
Ei
Watt
24
Ulkomitat 
36x47 cm
Paino 
2560 g

Tämä peili on hyvä valinta sinulle, joka etsit eleganttia meikkipeiliä, jossa on sisäänrakennettu valo. Valo kehystää peilipintaa ja valaisee tasaisesti kasvojasi. Peilin etupuolella on kolme kosketusnäppäintä, joilla voit sekä sytyttää että sammuttaa lampun, säätää värilämpötilaa ja himmentää valoa. Peilissä on kolme värilämpötilaa, joista voit valita lämpimän, kylmän ja luonnollisen valon väliltä. Näin saat valosta aina joka tilanteeseen sopivan. ”M”-nappia painamalla säädät värilämpötilaa, ja ”P”-napista voit säätää valonvoimakkuutta.

Tässä peilissä on metallinen jalusta, joka on tyylikkään valkoinen ja antaa sille tyylipuhtaan ilmeen. Peilin pinta on 30x41 cm kokoinen ja sen kompaktin koon ansiosta, se mahtuu helposti niin meikkinurkkauksen pöydälle kuin eteisen lipaston päälle tai olohuoneeseen. Peilin älykkään muotoilun ansiosta voit käännellä peiliä. Peili liitetään pistorasiaan.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka panostaa tyylipuhtaalla ruotsalaisella muotoilulla modernin kodin kauniisiin ja korkealaatuisiin sisustusyksityiskohtiin!

Peilin valaistus koostuu ledeistä. Valonlähteet eivät ole vaihdettavissa, mutta niiden käyttöikä vastaa itse tuotteen elinkaarta. 50 000 käyttötunnin jälkeen valon voimakkuuden arvioidaan heikkenevän 50% alkuperäisestä vahvuudesta.

Sku:
51056970

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.