• Ladattava meikkipeili matkakoossa
  • Ruotsalaista tyylipuhdasta muotoilua KAILAlta
  • Säädettävä LED-valo

KAILA Meikkipeili Travel LED Ladattava Valkoinen 14x20 cm

  • Ladattava meikkipeili matkakoossa
  • Ruotsalaista tyylipuhdasta muotoilua KAILAlta
  • Säädettävä LED-valo
44.95 €
Varastossa  Toimitusaika  2-4 työpäivää

Himmennettävä
Kyllä
Syvyys
2 cm
Väri
Valkoinen
Peililasin väri 
Väritön
Värilämpötila
3000-6000K
Valonlähde
LED
Lumen
1440
Materiaali
Komposiitti
Peilin pinta-ala
14x20 cm
Seinäkiinnitys
Ei
Watt
12
Ulkomitat
18x20 cm
Paino
300 g

Kaunis, kätevä ja kevyt – tässä meikkipeilissä on kaikki mitä tarvitset, kun olet liikkeellä. Peilipinta on kooltaan 14x20 cm ja kompaktin koon ansiosta peili on helppo ottaa aina laukkuun mukaan. Meikkipeilissä on taitettava muotoilu, joka suojaa peilipintaa pölyltä, kun peili ei ole käytössä ja aukitaitetussa asennossa voit kääntää peilin haluamaasi asentoon. 

Sisäänrakennettu LED-valo valaisee miellyttävästi, kun peilaat itseäsi. Valaistus toimii sisäänrakennetun akun avulla, jonka voi ladata helposti USB-liitännällä. Peilissä on kosketusnäppäimet, joilla voit sekä sytyttää että sammuttaa valon, sekä säätää valon värilämpötilaa. Jos taitat peilin kiinni virran ollessa päällä, menee peili automaattisesti virransäästötilaan ja lamppu sammuu, kunnes avaat peilin uudelleen.

Tämä on valkoinen peili, jossa on sisäänrakennettu LED-valaistus, joka valaisee tasaisesti kasvojasi. Meikkipeili toimii akulla ja sen voi ladata helposti USB-liitännän kautta, kun akku alkaa olla vähissä. Peili syttyy kosketusnäppäimestä peilin pinnassa, josta voit myös säätää valaistusta. Pitämällä nappia pohjassa muutaman sekunnin ajan voit sekä himmentää valoa että säätää värilämpötilaa.

KAILA on uusi ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista ja klassista ruotsalaista muotoilua. Muotoilutyylille ominaista on minimalismi, tyylikkyys ja toimivuus – modernilla otteella.

Sku:
51056987

 

Muista myös

INSPIRAATIOTA @BGAINSPO:ltä

Tägää @bgainspo saadaksesi mahdollisuuden näkyä täällä. Inspiroidu muista upeista kodeista.